Kendileri olduğuna eminseniz bilgileri atmakta geç kalmayın derim, çünkü bu gibi durumlarda yedek seçiyorlar ve herhangi bir cevap alamazlar ya da eksik bilgi gönderilirse hak başkasına geçiyor. Kazandığınız fırsatı tepmeyin sonra.
Kendileri olduğuna eminseniz bilgileri atmakta geç kalmayın derim, çünkü bu gibi durumlarda yedek seçiyorlar ve herhangi bir cevap alamazlar ya da eksik bilgi gönderilirse hak başkasına geçiyor. Kazandığınız fırsatı tepmeyin sonra.
Mesaj nereden geldi? Gençer Gaming olduğundan emin olmadan herhangi bilgi sağlamayın.
tamamdırKimliginizi dogrulamak + fatura kesmek icin istiyorlardir eger hesap kendilerininse sorun olmaz.
teşekkürlerKatılıyorum hayırlı olsun şimdiden.
tamamdır teşekkürlerKendileri olduğuna eminseniz bilgileri atmakta geç kalmayın derim, çünkü bu gibi durumlarda yedek seçiyorlar ve herhangi bir cevap alamazlar ya da eksik bilgi gönderilirse hak başkasına geçiyor. Kazandığınız fırsatı tepmeyin sonra.
Gençergaming ise ver ve şu TC konusunu da uzatmayın 10 yaşındaki velet senin TC'ne 2dk'da ulaşabiliyor zaten.Arkadaşlar bugün Gençer Gaming'ten bilgisayar kasası kazandım çekilişten adres vs. istediler sonra kimlik ve fotoğraf istediler sizce bir şey olur mu ve mesai saatleri dışındayız bu hafta iletişime geçeceğiz dediler. Bir şey olur mu sizce? Saat 19:00'da mağazaları kapanıyor ondan dedi büyük ihtimalle.
tc yi verdim adamlar cvp verdiler sonra sildim. ama siz bilgi verince geri verdim tc yi acaba onlar tereddütte kalırmı silip yüklediğim içinGençergaming ise ver ve şu TC konusunu da uzatmayın 10 yaşındaki velet senin TC'ne 2dk'da ulaşabiliyor zaten.
Ya kardeşim millet senin TC ile bir şey yapamaz panel sahibi biri adını soyadını öğrenip TC'ne ulaşabiliyor.TC artık gizliliği kalmayan bir bilgi haline geldi zaten.tc yi verdim adamlar cvp verdiler sonra sildim. ama siz bilgi verince geri verdim tc yi acaba onlar tereddütte kalırmı silip yüklediğim için
Senin şuanki kullanıcı adından Adının Furkan. Sivarlısın. Kayseridesin bilgisini öğrendik bile zaten. Kaç yaşındasın onu da öğrensek adamlar bulur o kadar saçma bir durum var.tc yi verdim adamlar cvp verdiler sonra sildim. ama siz bilgi verince geri verdim tc yi acaba onlar tereddütte kalırmı silip yüklediğim için
Soyadını öğrense bile buluyorlar.Senin şuanki kullanıcı adından Adının Furkan. Sivarlısın. Kayseridesin bilgisini öğrendik bile zaten. Kaç yaşındasın onu da öğrensek adamlar bulur o kadar saçma bir durum var.
doğrudurSenin şuanki kullanıcı adından Adının Furkan. Sivarlısın. Kayseridesin bilgisini öğrendik bile zaten. Kaç yaşındasın onu da öğrensek adamlar bulur o kadar saçma bir durum var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.