Gençer Gaming T.C. Kimlik numarası istiyor

Kendileri olduğuna eminseniz bilgileri atmakta geç kalmayın derim, çünkü bu gibi durumlarda yedek seçiyorlar ve herhangi bir cevap alamazlar ya da eksik bilgi gönderilirse hak başkasına geçiyor. Kazandığınız fırsatı tepmeyin sonra.

Katılıyorum hayırlı olsun şimdiden.

Mesaj nereden geldi? Gençer Gaming olduğundan emin olmadan herhangi bilgi sağlamayın.

Mesaj kendi Instagram hesaplarından geldi
Kimliginizi dogrulamak + fatura kesmek icin istiyorlardir eger hesap kendilerininse sorun olmaz.
tamamdır

Katılıyorum hayırlı olsun şimdiden.
teşekkürler

Kendileri olduğuna eminseniz bilgileri atmakta geç kalmayın derim, çünkü bu gibi durumlarda yedek seçiyorlar ve herhangi bir cevap alamazlar ya da eksik bilgi gönderilirse hak başkasına geçiyor. Kazandığınız fırsatı tepmeyin sonra.
tamamdır teşekkürler

Arkadaşlar bugün Gençer Gaming'ten bilgisayar kasası kazandım çekilişten adres vs. istediler sonra kimlik ve fotoğraf istediler sizce bir şey olur mu ve mesai saatleri dışındayız bu hafta iletişime geçeceğiz dediler. Bir şey olur mu sizce? Saat 19:00'da mağazaları kapanıyor ondan dedi büyük ihtimalle.
Gençergaming ise ver ve şu TC konusunu da uzatmayın 10 yaşındaki velet senin TC'ne 2dk'da ulaşabiliyor zaten.

tc yi verdim adamlar cvp verdiler sonra sildim. ama siz bilgi verince geri verdim tc yi acaba onlar tereddütte kalırmı silip yüklediğim için
Ya kardeşim millet senin TC ile bir şey yapamaz panel sahibi biri adını soyadını öğrenip TC'ne ulaşabiliyor.TC artık gizliliği kalmayan bir bilgi haline geldi zaten.

tc yi verdim adamlar cvp verdiler sonra sildim. ama siz bilgi verince geri verdim tc yi acaba onlar tereddütte kalırmı silip yüklediğim için
Senin şuanki kullanıcı adından Adının Furkan. Sivarlısın. Kayseridesin bilgisini öğrendik bile zaten. Kaç yaşındasın onu da öğrensek adamlar bulur o kadar saçma bir durum var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı