Gençer Gaming'den alınan hazır sistem düzgün müdür?

İlk başta bütün ürünleri toptan alıyorlar, üstüne işlemcileri tray olarak yani kutusuz olarak alıyorlar dolayısıyla daha uyguna geliyor. Genellikle ekran kartı ve anakartları set olarak aynı üreticiden alıyorlar dolayısıyla buradan da fiyat kırmış oluyorlar. Bazı sistemlerde ise bazı parçalardan kısıp fiyatı aşağı indiriyorlar sallıyorum ben şu an PC toplamak istesem kesinlikle B550M'den aşağı anakart koymam ama firmalar b450m hatta a320 anakartlar koyup daha az yükseltme imkanı sunup fiyatı indiriyorlar. Üstüne Türkiyede, Avrupa ve Amerikanın aksine "hazır sistem" satan çok fazla site olduğu için rekabetten kaynaklı düşük kar marjları ile çalışmak zorunda kalıyorlar.

Edit: Arkadaş nasıl bu kadar uyguna satabiliyorlar diye sormuş birisi demiş pahalıya almışsın birisi demiş site güvenilir. Cidden insanlar okuduklarını anlayamıyor bu ülkede.

Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce Gençer Gaming'den 16k ya 3060 Ti R5 5600 bilgisayar aldım. Bu bilgisayar nasıl bu kadar ucuz olabiliyor? Ekran kartı işlemci fiyatına parçalar falan sıfır mı? Babam kesin dolandırıldık deyip deyip duruyor ama parçalarda ben sıkıntı göremedim. Bu hazır sistem nasıl bu kadar ucuza satılıyor?
Git linki atta ona göre bakalım . Hazır sistem satan sitelere GPU/CPU'dan kar değil dandik kasa/psu ekleyip onu değiştirince kar ediyorlar bu bir pazarlama taktiği

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı