Gençer Gaming'den hazır sistem alınır mı?

Hocam TAA sistemi SSD'i Kioxia g2, RAM'i G.Skill Ripjaws 3600MHz yaparak yanına da MSI G2412 monitörü ile sipariş verdim. Bu sistemin kasa ve PSU kalitesi çok iyi bence FSP kaliteli markadır bu modellerde iyi diye gördüm forumlarda. RAM ve SSD de kaliteli modeller tercih ettim inşallah sorunsuz elime ulaşır iyi geceler.

Kasa FSP, PSU da FSP. Yani hiçbir problem yok. Giris seviye icin iyi modeller. Monitor de guzel.

Bu sistemi piyasadaki fiyatlardan daha düşük olduğu için satın almayı düşünüyordum fakat Gençer Gaming'in güvenilirliği ile alakalı tereddütte kaldım kimisi iyi alınır diyor bir de saçma sapan stok sorunu yaşayıp mağdur olan insanlar da var ekran kartı stokta yok deyip daha düşük ekran kartı ile değişmeyi falan teklif ediyorlarmış. Ne dersiniz 2023 01 Ağustos tarihinde bu sistem alınır mı? Bir sorun çıkartır mı? Aynı fiyat bandında sistem önerir misiniz?
Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorum ama önce laptomu satmam lazım ve 2 gün sonra falan satabilsem 4 gün sonra da para gelse sizce bu sistem 6 gün aynı fiyatta kalırmı riske gireyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı