Gençler bilmez

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bir zamanların efsanesi. :D

18082015448.jpg
18082015449.jpg
18082015450.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de YUMATU vardı. Yusuf, Mahmut, Turan kardeşler; Milli gururlarımız :D Telefonu kullanmam biraz geç olduğu için ilk telefonum E-250 olmuştu. Normalde onu da almazdım ama o zamanlar prenses oyunu vardı :D

İlk telefonum Vodafone'nun bir cihazıydı. Yalnız öyle çok yakın dönemde üretilenler değil. Bundan yaklaşık bir 8 sene öncesi kadardı. Daha sonra Nokia 1100 ve 1200 efsanelerini kullandım uzunca bir süre. Ardından yine Nokia marka X3-02 ve 6500 Slide modellerini kullandım. Bu ürünleri akrabamdan aldığım için arızalıydılar. Daha sonra babamın Note 2'nin çıkışıyla Note 2 alması ve eski telefonu olan Samsung C6112 ile yoluma devam ettim. Son ve şuanda kullandığım cihaz ise yine Samsung marka Galaxy Note 4 modeli.

Yani şu son 8 sene de az telefon değiştirmedim. :D

İlk telefonum Vodafone'nun bir cihazıydı. Yalnız öyle çok yakın dönemde üretilenler değil. Bundan yaklaşık bir 8 sene öncesi kadardı. Daha sonra Nokia 1100 ve 1200 efsanelerini kullandım uzunca bir süre. Ardından yine Nokia marka X3-02 ve 6500 Slide modellerini kullandım. Bu ürünleri akrabamdan aldığım için arızalıydılar. Daha sonra babamın Note 2'nin çıkışıyla Note 2 alması ve eski telefonu olan Samsung C6112 ile yoluma devam ettim. Son ve şuanda kullandığım cihaz ise yine Samsung marka Galaxy Note 4 modeli.

Yani şu son 8 sene de az telefon değiştirmedim. :D
Benden çok değiştirmişsin. :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı