Gençler neden böyle?

Bugün yere tüküren bir insan dışı keko varlığa baktım ve bana dediği şey "Ne bakıyorsun birader?" idi ben de yoluma devam ettim. Ama hem o mahallede yaşayan biri değildim hem de arkası olan biri olabilirdi, veya bıçağı olan biri ben 14 yaşındayım boyum 150 onun ise 146 falandı. Okulumdaki insanlar keko roman dolu. Çıkışta 10 tane keko çingen arkadaşlarını bekliyorlar ve en az o kişilerden 5 kişi hem bizim okulda hem sigara içiyorlar. Bunlar ise ortaokullu.
Geçen eve gidiyordum saçlarım uzundu o zamanlar en fazla 5. 6. sınıf olan çocuklar bana "Gay mi lan bu? Top musun sen? Tabii ki top olacak şu saça bak boya bak dediler." Ben ise kafayı yemek üzereyim bu ülkeden şehirden kaçmak istiyorum artık sizin bu konular hakkınızda fikriniz ne?
Soran olursa 14 yaşındayım 150 39 kiloyum 2010 doğumluyum.
146 boy mu😁 Umarım karşıma çıkıp bana laf atar da üstüne basıp geçerim.

Bu durumu gençlerle pek bağdaştıramadım, oturduğun yerin eğitim seviyesi oldukça düşükmüş.

Genç oluyorlar çünkü 16 yaşında ortaokulda kalmış sigara içen roman gördüm ben.

Genç oluyorlar çünkü 16 yaşında ortaokulda kalmış sigara içen roman gördüm ben.
Ben zaten yaşlı demedim ki? 3-5 cahil ergeni referans göstererek "Gençler neden böyle" diye genelleme yapmanı kastettim. Oturduğun yerin eğitim seviyesi düşük olduğu için bu tiplere daha çok rastlıyorsun. Bütün gençler böyle değil. Ben eminim ki bunlar çoğunluğa göre azınlıkta.

Ben zaten yaşlı demedim ki? 3-5 cahil ergeni referans göstererek "Gençler neden böyle" diye genelleme yapmanı kastettim. Oturduğun yerin eğitim seviyesi düşük olduğu için bu tiplere daha çok rastlıyorsun. Bütün gençler böyle değil. Ben eminim ki bunlar çoğunluğa göre azınlıkta.
Kalitesizliğin eğitimle alakası yok. Zengin üniversiteli çocukların da pek akıllı olduğu söylenemez.

Geçen eve gidiyordum saçlarım uzundu o zamanlar en fazla 5. 6. sınıf olan çocuklar bana "gay mi lan bu? Top musun sen? Tabii ki top olacak şu saça bak boya bak dediler." ben ise kafayı yemek üzereyim bu ülkeden şehirden kaçmak istiyorum artık sizin bu konular hakkınızda fikriniz ne?

Bu tiplerin sadece Türkiye'de olduğunu mu düşünüyorsun?

Bugün yere tüküren bir insan dışı keko varlığa baktım ve bana dediği şey "ne bakıyorsun birader?" idi ben de yoluma devam ettim. Ama hem o mahallede yaşayan biri değildim hem de arkası olan biri olabilirdi, veya bıçağı olan biri ben 14 yaşındayım boyum 150 onun ise 146 falandı. Okulumdaki insanlar keko roman dolu. Çıkışta 10 tane keko çingen arkadaşlarını bekliyorlar ve en az o kişilerden 5 kişi hem bizim okulda hem sigara içiyorlar. Bunlar ise ortaokullu.
Geçen eve gidiyordum saçlarım uzundu o zamanlar en fazla 5. 6. sınıf olan çocuklar bana "gay mi lan bu? Top musun sen? Tabii ki top olacak şu saça bak boya bak dediler." ben ise kafayı yemek üzereyim bu ülkeden şehirden kaçmak istiyorum artık sizin bu konular hakkınızda fikriniz ne?

Cezaların caydırıcı olmamasından sert tiplerin havalı görünmesinden dolayı insanlar birbirine özeniyorlar bazıları da zor hayat kosulları yüzünden bu hale geliyor toplumda dıslamamız gerekirken bu tarz insanları içimize alıyoruz bu sayede rahat rahat dolasabiliyorlar durum kötü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı