Gençler neden böyle?

Bugün yere tüküren bir insan dışı keko varlığa baktım ve bana dediği şey "Ne bakıyorsun birader?" idi ben de yoluma devam ettim. Ama hem o mahallede yaşayan biri değildim hem de arkası olan biri olabilirdi, veya bıçağı olan biri ben 14 yaşındayım boyum 150 onun ise 146 falandı. Okulumdaki insanlar keko roman dolu. Çıkışta 10 tane keko çingen arkadaşlarını bekliyorlar ve en az o kişilerden 5 kişi hem bizim okulda hem sigara içiyorlar. Bunlar ise ortaokullu.
Geçen eve gidiyordum saçlarım uzundu o zamanlar en fazla 5. 6. sınıf olan çocuklar bana "Gay mi lan bu? Top musun sen? Tabii ki top olacak şu saça bak boya bak dediler." Ben ise kafayı yemek üzereyim bu ülkeden şehirden kaçmak istiyorum artık sizin bu konular hakkınızda fikriniz ne?
Soran olursa 14 yaşındayım 150 39 kiloyum 2010 doğumluyum.
Senle aynı yaşıttayım. Gerçektende bende yaşıyorum aynı sıkıntıları. Hatta bugün bile o tiplerden biri almış eline telefonu videomu çekiyor. (Sesimi çıkaramıyorum) Temiz, Sessiz birisiyim. Normal montumu giyip dışarı çıkmıştım. Çok kötü bir durum.

Çok normal artık aileler çocukları ile ilgilenmiyor telefon ver okula gitsin gelsin bu ev dışında umruna takan aile var mı okula gelip oğlum kızım ne yapmış nasıl davranıyor diyen var mı yok Amerika'da bir ailede şunu yapsan sabaha kadar dayak yersin babandan Türkiye eski Türkiye değil toplum gün geçtikçe ahlaksız yozlaşmada ilerliyor hırsızlık normalleşmiş kadına şiddet komik diye yediriliyor insan sevdiğinin kafasına vurur mu şaka da olsa ben bu davranışları olumlu karşılamam bildiğin bitiyoruz iliski konusunda da bitiyoruz yeni nesiller aile bile kuramaz bu gidişle çünkü artık toplum bittik maalesef böyle Z kuşağı falan dalga geçiyorlar ama sorun ailedir Z kuşağı veya herhangi kuşak bu haldeyse ailesi yüzündendir 12 yaşında çocuğa keko gibi kıyafet giydirmek nedir araba sürdürüp sosyal medyada bak nasıl sürüyor benim oğlan tarzı komikmis havaliymis gibi paylaşımlar 13 yaşında olup alkollü mekanda gezen yetişkin kızlara aşkla bakar gibi sapıkça sözler yazan veya aşk sözleri atan çocuk gördüm her şeyde kötüye gidiyoruz maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı