Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden?

Gençlerin yüzde kaçı yurt dışında yaşamak istiyor ve neden


  • Oy verenlerin toplamı
    145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çalışıp iyi bir dereceyle yurt dışına çıkıp kendimimi kurtarıyım yoksa bu devlet büyükleri tarafından milletin sömürüldüğü yerde bendemi sömürüleyim, ülkeyi seviyorum, devleti değil.

Devlet ve hükümet farklı şeyler.
Eğer bu ülkede yaşayıp devleti sevmiyorsanız verilen canlara yazık.

Kelime hatasını yaptığınızı düşünüyorum umarım öyledir.
 
Siz şaka yapıyorsunuz değil mi? Ülke geleceğe yatırım yapmıyor siz ne diyorsunuz.
Sizin sorunuza gelecek olursak gitmek isterim çünkü ülkede ki tek güzel şey doğal güzellikler. Ama ilerde bir üretici olursam Türkiye ye yardım da ederim.
O zaman işe başka bir partiye oy vererek başla. Evet belki biz bu ülkeyi değiştirebiliriz. Ama bizim için çok geç olacak. Çocuklarımız için, torunlarımız için yapalım :)
 
Yaşam şartlarını henüz araştırmadım fakat Birleşik Krallık'a gitmek istiyorum. Sebebi ise ekonomi, belki birazda ülkedeki politik sıkıntılar. İngiltere'yi seçmemin sebebi İngilizce'ye daha basit olmasından sevmem.

3D Animatör olmayı hedefliyorum. Başarabilirsem ülkemde Lisans, Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik yapmayı başarıp yurtdışına başvurmak istiyorum. Bu meslekte bilgisayar can damar diyebilirim, render dediğimiz olay en azından tek başıma proje geliştirirken önemli. Sadece bilgisayar da değil, ekipmanlar da animasyonda az/çok yardımcı olabiliyor. Direk hareketlerimizi bilgisayara aktaran giysiler vb. ekipmanlar.

Bu ürünlere Türkiye'de rahatça ulaşabileceğimi hiç sanmıyorum. Tabiki ülkemizdeki sorunlu ve dengesiz kur ve adaletsiz vergilendirme güzel yardımcı olmakta.
 
Atatürk zamanında eline fırsat geçirdi, eğer bende öyle bir fırsat geçirseydim emin ol ülkeyi düzeltmek için atılım yapardım ama şimdi diğer güçler daha güçlü öyle "Amerika bir şey yapamaz" diyoruz falan ama ilk karışıklıkta o fırsat yok edilecek.

Sen Atatürk'ün hayatını bildiğinden emin misin?
Atatürk'ün eline fırsat geçmedi fırsatı kendi yarattı.
 
Ülkeden gitceğinize düzeltmek için çaba gösterin. Öyle gitcem hüü demekle olmuyor her şey. Ha gidecem derseniz, kapı orada. Ne kahramanlar ne insanlar gördü bu vatan. Siz gidersiniz başkası gelir.
Ya aga şöyle konularda hep ülkemizi savunuyorsun. Daha devlet bize destek çıkmıyor biz nasıl çaba gösterelim. Hep bize diyorsun peki sen ne yaptın ülke için ?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı