General Mobile 8.0 Oreo Güncelleme Takvimi

Makaleler
32
Yer
Çorlu/Tekirdağ
General Mobile on Twitter

İlk görsel;
Ekran Görüntüsü (7).png

İkinci görsel
Ekran Görüntüsü (8).png

Bu duruma sadece peki demek istiyorum. Şubat nedir ya! Baya iyi Android One projesi. Daha görsele Android yazamıyorlar ki suç bizde 8.0 bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
GM 4G modeli 2015 yılının 1. çeyreğinde çıkan bir model, 2 yıllık güncelleme ömrünü tamamladı, almaması gayet normal, burada bir art niyet aranmamalı.
Benim zaten öyle bir niyetim yoktu. Hiç olmadı Android Oreo Rom'u kurarım ama pek sanmıyorum kuracağımı. Android Nougat da güzel bir sürüm.

Oreo radikal değişiklikler getirmeyecek, sabırsız olmanın anlamı yok.
Değişiklik getirsin veya getirmesin sorun bu değil. Sorun Android One kapsamında pazarlanan bu cihazların neredeyse diğer firmaların cihazlarıyla aynı aynda 8.0 Oreo alması. Can sıkıcı nokta tam olarak bu. Bardağın dolu tarafından bakarsak tabii ki de geç gelmesi daha revize edilmiş bir sürümle karşılaşacağımız anlamına gelir. Erken yetiştirelim diye sorunlu bir işletim sistemi istemiyoruz fakat madem Android One diye yola çıktılar en güncel android diye reklam yaptılar ona göre yatırımlarını yapacaklardı. 21 Ağustos tarihinde 8.0 tanıtıldı. En geç alması düşünülen cihaz GM 5 oda nisanda. Buda 8 ay yapıyor. Koskoca 8 ay. Android One olmasa 1 yıl sürer herhalde.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı