General Mobile Discovery Elite alınır mı?

Neden teknik özelliklere bakarak telefon alıyorsunuz?
Destek ne olacak? Malzeme kalitesi ne olacak? Güncelleme ne olacak? Yazılım arayüz ne olacak? Kullanım ömrü ne olacak?

Benim tek problemim bu ürünün neden yerin dibine sokulduğu. Verilen para çöpmüş gibi konuşuluyor ve insanlar bence fazla korkutuluyor bu ürün hakkında. Telefonu kullanmamış, görmemiş biri olsam Elite kullanan birini eve sokmayacağım yani o derece :) Samsung olsun, Lg olsun, HTC olsun, Iphone olsun GM dan daha kaliteli olduğuna şüphem yok zaten..

Benim tek problemim bu ürünün neden yerin dibine sokulduğu. Verilen para çöpmüş gibi konuşuluyor ve insanlar bence fazla korkutuluyor bu ürün hakkında. Telefonu kullanmamış, görmemiş biri olsam Elite kullanan birini eve sokmayacağım yani o derece :) Samsung olsun, Lg olsun, HTC olsun, Iphone olsun GM dan daha kaliteli olduğuna şüphem yok zaten..
GM sözünde durmadı, GMD için Kit Kat gelcek denmişti kışın daha gelmedi :) Sonra S800AC olcak dendi düz s800 geldi. Bu yüzden çoğu kişi soğudu telefondan.

Discovery fiyatından dolayı tercih edilebilir ama Elite'e o kadar para vermektense muadili olan Lg, Samsung tereddütsüz tercih edilmeli bence.

Evet Gm o kadar kötü ben kullanıyorum yazılım sorunu bitmek bilmiyor. G2 al daha iyi, bu arada forumda konu açtım rom konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Tüm herkesin yorumları için çok teşekkür ederim. Beni çok çok çok büyük bir hatadan kurtardınız. Neredeyse Casper bir bilgisayar almış gibi olacaktım:D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı