General mobile discovery neden kötüleniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Discovery alirken, uzun omurlu olmayacagini gozunuzle goreceksiniz zaten. Beni ilgilendirmez ne yapacaginiz, gule gule kullanin.

An itibari ile arkadaşımın başına gelen olay;
Restoran da yemek yerken telefonu masaya koydu. Salataya uzanırken eli çarptı ve telefon tahminen 1-2 metreden yere çakıldı. Sonuç tuşların olduğu yer orumcek ağı gibi. Dokunmatik çalışmıyor. İşte size kalite.

Telefonun kullanıcısıyım öncelikle şunu söyleyeyim telefon dediğin cepte duracak aramalık azcık oyun oynamalık kullanışlı bir şey olsa yeterli ne işlemcisi ne ramı ya bilgisayar mı alıyoruz ? GM firması neden kötüleniyor ? Çünkü GM Discovery CEO'su Türk ve bu ülkede bizim insanlarımıza güven olmuyor gidiyolar çinli adamların yaptığı telefonu alıyorlar. Ben türkler yaptı demiyorum. Ama şimdi LG aldığın zaman bir özellik istiyorsun ama kime danışacağını derdini nasıl anlatacağını bilmiyorsun ama GM aldın diyelim GM CEO'suna istekte bulunabiliyorsun. Atıyorum LG G2 = 1.500 TL Çinde işçilik ucuz bildiğiniz gibi, peki neden bu kadar pahalı. Ucuz işçilik olan her yerde fiyat ucuz olur şimdi düşünün bakalım GM alan mı ? Kazık yemiş yoksa LG alan mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:

Telefon cepte durup aramalık ve az oyun oynamak için olsaydı binlerce uygulama olmazdı. Ve buradaki herkesin sen soylene kadar gm nin CEO sunun Türk olduğunu bilmediğine eminim. Bilmiş olsalar bile biz burada gerçeği konuşuruz telefonun kalitesiz ve çöp olduğumu bilemeyen yok bu forumda, sen bu telefonu aramalık olarak aldığın için sorun çıkmamıştır tabii. Sen 3310 al arada bir arama yaparsın birde snake oynarsın oh mis.

Haha 3310 tamam herkes istediğini alsın ben sadece demek istedim ki ? neden 600 tl - 700 tl değeri olan bir telefona 1.500 tl vereyim ki ? Samsung Kore malı diyorlar bataryası çinde üretiliyor. LG zaten çinmalı açıkcası ben asphalt 8 bile oynadım ben azcık derken kısa süre 15-20 dk'lık oyun oynamadan bahsettim. Ürünü geçen balkondan düşürdüm. 2-2.5 m yükseklikten düştü. Ekranında en ufak bir çizik bile yoktu sadece o plastik dediğiniz kapta küçük bir hasar vardı. Ben bu kadar yüksekten düşürür iken arkadaşımın Note 2'si yere sürtülme ile arka kapağında uzun uzun çizikler oluşmuş.

Canım sen telefondan anlamıyorsun be. O ekran senin gözüne batmıyorsa tabi ki senin için mükemmel bir telefondur o. Güle güle kullan.

Sorun Hardware değil. Kalite...

Ülkemizde herkes aldığı ürünü över. Kimse ben GM aldım, kazığı yedim demek istemez.

Buradan biraz fikir sahibi olabilirsin.

Discovery alırken, uzun ömürlü olmayacağını gözünüzle göreceksiniz zaten. Beni ilgilendirmez ne yapacağınız, güle güle kullanın.

Dünyanın en iyi telefonu discovery'dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…