General mobile discovery neden kötüleniyor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefonun fiyatı uygun fiyatına göre uygun bir ürün. Fakat bendeki S3 Mini'ye göre daha kötü. Yok işlemcisi iyi, yok ekranı büyük, yok şu yok bu diyenler olacaktır. Ama bir yerde Samsung bir yerde GM. Discoverynin ekranı bana göre berbat S3 mini'de Süper Amoled ekran var ve bu ekran normal ışıklı bir ortamda Discovery'e göre daha kaliteli. Ayrıca kasa kaliteli çok daha fazla kaliteli.
Bir elimde kullanılmış S3 Mini diğer elimde 0 General Mobile Discovery ile test ettim. S3 Mini görüntü ve oyun testlerinde önde götürdü. İnternet hızı olarak farkedilir olmasa sa S3 Mini gene önde kapattı. Hala nasıl daha iyi diyebiliyorsunuz anlayamıyorum.

Bir elimde kullanılmış S3 Mini diğer elimde 0 General Mobile Discovery ile test ettim. S3 Mini görüntü ve oyun testlerinde önde götürdü. İnternet hızı olarak farkedilir olmasa sa S3 Mini gene önde kapattı. Hala nasıl daha iyi diyebiliyorsunuz anlayamıyorum.
Ben S3 Mini daha iyi dedim zaten. ?

Aynen arkadaşlar şimdi GM ilk sürümünde baya hata cıktı bu telefonların hepsi geri toplandı ve tekrardan piyasaya sunuldu bende teli 4 aydır kullanıyorum hiç bi sorunu yok.

Çok memnunum bu arada arkadaşımda s4 var galaxsy karşılaştırdık kamerası daha iyi s4 çekmediği yerlerde çekiyor.

İnanmayanlara bizzat video çekebilirim. Telefonu kullanmayan veya eline alıpta bi' 5 dakika bakan arkadaşlar lütfen yorum yapmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
aynen arkadaşlar şimdi GM ilk sürümünde baya hata cıktı bu telefonların hepsi geri toplandı ve tekrardan piyasaya sunuldu bende teli 4 aydır kullanıyorum hiç bi sorunu yokk çokk memnunum bu arada arkadaşımda s4 var galaxsy karşılaştırdık kamerası daha iyi s4 çekmediği yerlerde çekiyor (inanmaynlara bizzat vidio çekeblirim)telefonu kulanmayan veya eline alıpta bi 5 dkka bakan arkadşlar lütfen yorum yapmayın ...
Gm discovery elite deseniz neysede kamera nasıl iyi yahu ben nasıl piksel sayıyorum ozaman gm ekranında noise den geçilmiyor.

Biz sizin paranızı çöpe atmanızı istemiyoruz. Eğer dikkate almayacaksanız uğraşmayacağız.

Ya bakın bizde size sövmüyoruz veya kötü bi şey demiyoruz. Ben GM 16 gb kullanıyorum önceden abi kullanıyordu 7-9 aylık telefon hiç bi sorun yok. Şarj bakımdan çok iyi, kamera bakımından şebek bakımından falan hep iyi. Uygulama beni bunlar ilgilendirir yok rootuymuş şuyumuş falan ilgilendirmiyor.

Kablosuz ekran kablosuz mouse klavye özeliği de çok güzel.

Ben bir s4 mini kullanıcısı olarak söylemeliyim ki alacağım zaman ikisini de elime alıp bakmıştım. Aradaki biraz fiyat farkını dikkate almadan seçimimi s4 mini den yana kullandım ve çok memnunum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı