General Mobile GM 20 Pro nasıldır?

Makaleler
1
İnternette takılırken GM 20 Pro modelini buldum. 6 GB RAM P70 işlemcisini kullanıyor. Ama korkuyorum. Sizce alınır mı? 2200 TL fiyatı bence çok uygun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme almayacaktır yüksek ihtimal. Ayrıca her GM telefonda kronik sorun vardır. Mesela GM 8'de bazı oyunlar gamepad varmış başlıyor ve bu halden çıkaramıyorsunuz. Ben olsam almam ama illa alacağım diyorsanız en azından sorunları ortaya çıkana kadar bekleyin.

İnternette takılırken GM 20 Pro modelini buldum. 6 GB RAM P70 işlemcisini kullanıyor. Ama korkuyorum. Sizce alınır mı? 2200 TL fiyatı bence çok uygun.

Kendim bizzat kullanıyorum. Çok memnunum. Hiçbir problemi olmayan bir cihaz. Cihaz gayet hızlı tepki veriyor ve hiçbir takılma sorunu yok. Fotoğraf kalitesi ise gayet iyi. Fiyatına göre gayet iyi. Oyun oynamadığım için oyun performansı hakkında bir şey diyemeyeceğim. Bataryası çok iyi dayanıyor 4050 mAh olmasına rağmen.

Bu modelde herhangi bir kronik sorun ise mevcut değildir.

Cihazı ekim 2020'de satın almıştım. O günden ihtibaren, 3 adet güncelleme aldı. Şu anki Android versiyonu ise Android 10.

Bana göre tek eksiği maksimum 1080P30FPS video çekebilmesi. En azından 60FPS çekebilseymiş. Eğer, 60 FPS takıntınız yok ise fazla bir problem yaratmayacaktır.

Daha güncel cihazlar var ise onlar da tercih edilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı