General Mobile GM 5 Plus Bilgisayar Görmüyor

Mami4293

Decapat
Arkadaşlar telefonu data kablosu ile PC'ye bağladığım da sadece şarj oluyor gösteriyor.
Daha önce böyle bir sorun yoktu. Yapılan işlemler şöyle.

Geliştirici seçenekleri USB hata ayıklama açıldı.

Telefon fabrika ayarlarına geri yüklendi.
USB yapılandırmasından MTP seçildi.
Şarj soketi değiştirilip denendi.

Ara filim adını verilen bir filim var batarya altında o değiştirildi.
Birden fazla kablo ile denendi aynı kablolar başka bir GM 5 ile çalıştı.

Evet arkadaşlar bu sorunu daha önce yaşayıp çözen oldumu veya başka öneriniz var mı?
Ek olarak cihaza yeniden yazılım yüklemeyi düşünüyorum ama PC bağlanmıyor başka yolu var mı?

Hiç bir şekilde bilgisayar görmüyorsa, telefondaki şarj soketi bozulmuştur. Bozulduğunda şarj olmasına rağmen bilgisayar telefonu görmüyor genelde.
Hocam siz konumu okudunuz mu ? Soket değişti 1 tanede değil 3 farklı soket takılıp denendi.

Arkadaşlar Samsung orijinal data kablosu 3 farklı general Mobile orijinal data kablosu ve birkaç farklı marka kablo ile denendi.

Hocam siz konumu okudunuz mu ? Soket değişti 1 tanede değil 3 farklı soket takılıp denendi.

Arkadaşlar Samsung orijinal data kablosu 3 farklı general Mobile orijinal data kablosu ve birkaç farklı marka kablo ile denendi.
Okumuştum. Ben yanlış anlamışım. Ben kabloyu değiştirdiniz sanmıştım sadece.

Edit: arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlamak takı amacım telefon internetini kullanmak sanırım bu sorunu çözmek zor olacak bunun yerine başka bir şekilde internet aktarma şansımız varmı PC masaüstü
Okumuştum. Ben yanlış anlamışım. Ben kabloyu değiştirdiniz sanmıştım sadece.
Aklıma gelen herşeyi denedim. Sonuç yok

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı