General Mobile GM 5 Plus vs Discovery Elite

Sizce hangisini almalıyım?

• General Mobile Discovery Elite (3 GB / 32 GB)

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    11

Serhan Şahin

Hectopat
Yer
İzmir Narlıdere
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sizce hangisini almalıyım?

General Mobile GM 5 Plus

General Mobile Discovery Elite (3 GB / 32 GB)

Ekran Alıntısı.JPG

GM 5 Plus daha iyi. Zenfone 2 artık öldü. Resmen güncelleme gelmiyor. 6.0 Bile gelmedi. Intel artık mobil işlemciler üretmeyecek. Buda demek oluyorki Zenfone 2 öldü.
Zenfone 2 gerçekten bir canlı olsaydı bu dediklerinden sonra kesinlikle ÖLÜR dü. Yorumuna 2 dakika'dır gülüp gülüp bakıyorum :)
Belki cihaz sizin deyiminiz ile "öldü" ama halen F/P ürünlerinde 1 numara bence ve GM 5 Plus tan da daha kaliteli bir cihaz. Bir Android cihaz en fazla 2 yıl boyunca güncelleme alır.

Komik birşey yazmıyorum. Burada arkadaşın yanlış bir cihaz alıpta pişmanlıkla size yazmasını istemiyorum. Kendim bizzat Zenfone 2 kullandım. İşlemci optimizasyonsuzluğu bütün Google Play'i sarmış. Ben kağıt üzerindeki skorlara bakmıyorum. Günlük kullanımda da kullanılabilecek bir telefon olmadığını düşünüyorum. Siz daha önce kullandınız mı? Yoksa incelemelerden mi geldiniz buraya? Çünkü ben kullandım. Kullanıpta söylüyorum. Yoksa bu fiyata 4 GB RAM'li, Kağıt üzerindeki skoru Snapdragon 808 ile yarışan bir telefonu incelemelerini izleyip gelseydim bende önerirdim.

Size kağıt üzerinde Yazan bir şeyi savunmadım, size bu cihazı kullandığımı söylemedim neden beni söylemediğim şeylerle suçluyorsun. Sadece bir kaç inceleme videosu ve kullanıcı görüşleri okudum. Ve Bütün forumlarda sık sık önerilen ve geri dönüşü iyi olan bir cihazı önerdim.

Size kağıt üzerinde Yazan bir şeyi savunmadım, size bu cihazı kullandığımı söylemedim neden beni söylemediğim şeylerle suçluyorsun. Sadece bir kaç inceleme videosu ve kullanıcı görüşleri okudum. Ve Bütün forumlarda sık sık önerilen ve geri dönüşü iyi olan bir cihazı önerdim.

Ben cihazı kullandım. Geri dönüşü iyi değil, uygulama optimizasyonluğu kötü. Tek iyi yanı var. Sosyal medyada akıyor, videoları takılmadan oynatıyor, idare edecek seviyede fotoğraf kalitesi var. f/2.0 diyafram ile yine iyi fotoğraflar çekiyor. Sizi söylemediğiniz bir şeyle suçlamıyorum. Konuyu saptırmayın. Ayrıca tekrar tekrar söylüyorum. Bu cihazı kullandım. Ve ne şekilde olursa olsun Intel işlemcili telefonlar önermeyeceğim.

Ben cihazı kullandım. Geri dönüşü iyi değil, uygulama optimizasyonluğu kötü. Tek iyi yanı var. Sosyal medyada akıyor, videoları takılmadan oynatıyor, idare edecek seviyede fotoğraf kalitesi var. f/2.0 diyafram ile yine iyi fotoğraflar çekiyor. Sizi söylemediğiniz bir şeyle suçlamıyorum. Konuyu saptırmayın. Ayrıca tekrar tekrar söylüyorum. Bu cihazı kullandım. Ve ne şekilde olursa olsun Intel işlemcili telefonlar önermeyeceğim.
Cihazı sevmiyor, beğenmiyor olman normal, görüşüne saygı duyuyorum ama cihazı kullanan tek sen değilsin. Kullanıpta geri dönüşü iyi olan daha fazla insan gördüm. Konuyu saptırdığım falan yok, bana karşı yapılan bir yanlışı düzeltmeye çalışıyorum. Haa anladım artık her yazında yazmana gerek yok Z2 adlı cihazı kullandığını.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı