Hocam 160 yapmak istediğiniz için yeterli olabilir ama masanın deriliği 60cm onun için demiştim. 80cm derinlik olursa daha rahat kullanırsınız ama sizin bileceğiniz iş.
Atar mısın örnek.
Hocam 160 yapmak istediğiniz için yeterli olabilir ama masanın deriliği 60cm onun için demiştim. 80cm derinlik olursa daha rahat kullanırsınız ama sizin bileceğiniz iş.
Atar mısın örnek.
Hocam ben Türkiye de yaşamıyorum, nereden alabileceğiniz hakkında bir fikrim yok ama şunu çok iyi biliyorum belirttiğiniz bütçede bahsettiğiniz şeyi yapacak masa yok, 160cm masa her türlü işinizi görür ama 60cm derinlik pişman eder tabii masa düzeni nasıl olacak orasını bilemiyorum ve ayrıca masaların görsellerine bakarak pek bir şey anlayamazsınız size önerim metre ile koyacağınız yeri ölçüp bakın ne kadar geniş oluyor diye emin olun o zaman anlayacaksınız kendim 160cm*80cm masa kullandığım için biliyorum. 160cm*80cm işinizi tam anlamıyla görecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.