Genshin Impact oynanır mı?

platanoidev

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir oyuna başlamak istiyorum ve Genshin Impact'i gözüme kestirdim. Oyunun içeriği bol duruyor epey bir zaman geçirebilirim yani. Oyunun gacha sistemi olduğunu biliyorum onu göze alarak başlayacağım. Sizce oyuna içerik gelmeye daha ne kadar devam eder ve başlamaya değer mi? Warframe gibi senelerce oynanabilirliği sürecek bir oyunsa başlayacağım.

Her gün her gün aynı şeyleri yapıp karakterinizi pirinç tanesi kadar geliştirmeye aylar yıllarca katlanacak sabrınız varsa eğlenceli olabiliyor. Aslında bir süre hızlı devam ettikten sonra 50-60 saatten sonra tekrara düşüyor. 50-60 saate kadar güzel oyalar ama.

Her gün her gün aynı şeyleri yapıp karakterinizi pirinç tanesi kadar geliştirmeye aylar yıllarca katlanacak sabrınız varsa eğlenceli olabiliyor. Aslında bir süre hızlı devam ettikten sonra 50-60 saatten sonra tekrara düşüyor. 50-60 saate kadar güzel oyalar ama.

Öyle bir oyun arıyorum zaten sık sık oyun değiştirmeyi sevmiyorum bu bitti diğerine geçeyim gibi. Tekrara düşmesinden kastınız sürekli mataryel kasmak mı?

Öyle bir oyun arıyorum zaten sık sık oyun değiştirmeyi sevmiyorum bu bitti diğerine geçeyim gibi. Tekrara düşmesinden kastınız sürekli mataryel kasmak mı?
Oyuna girin, hakkınız bitene kadar aynı yerde aynı düşmanları kesin, yarın tekrar. Para basmadan bu şekle geliyor bir süre sonra. Ha belki saçma sapan şeyler deneyerek kendinizi yine bir şekilde oyalayabilirsiniz ama çoğunluk böyle geçiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı