Genshin Impact Türkçe yama var mı?

Çizimler berbat. Seslendirme yok. (NPC'lerde ) görevler aşırı sıkıcı 5 saat oynadım. Keyif alamadım. Animasyonlar ortalamanın hafif altında. Her şeye weeblik katmışlar içim sıkıldı. 5 saat sonunda az kalsın monitöre yumruk atıyordum. Bence berbat ötesi. Ben zamanınızı da kaliteli oyunlara harcamanızı öneririm. 16 level olmak gerekiyordu multiplayer olmak için. Olamadım. Sıkıldım! Aksiyon istiyorum araya 2 saat diyalog sokuyorlar.

İlginç. Asya pazarına hitap ediyor.

Sırf size hitap etmedi diye bir oyuna "çöp" demeniz sizin IQ seviyenizi açıkça gösteriyor. Yazık. Güzel ve mantıklı eleştiriler yapabilmek için bir an önce kelime dağarcığınızı geliştirmeye çalışın en iyisi...
 
Sırf size hitap etmedi diye bir oyuna "çöp" demeniz sizin IQ seviyenizi açıkça gösteriyor. Yazık. Güzel ve mantıklı eleştiriler yapabilmek için bir an önce kelime dağarcığınızı geliştirmeye çalışın en iyisi...
Hayal gücünüz genişmiş. Beğendim.
 
Çizimler berbat. Seslendirme yok. (NPC'lerde ) görevler aşırı sıkıcı 5 saat oynadım. Keyif alamadım. Animasyonlar ortalamanın hafif altında. Her şeye weeblik katmışlar içim sıkıldı. 5 saat sonunda az kalsın monitöre yumruk atıyordum. Bence berbat ötesi. Ben zamanınızı da kaliteli oyunlara harcamanızı öneririm. 16 Level olmak gerekiyordu multiplayer olmak için. Olamadım. Sıkıldım! Aksiyon istiyorum araya 2 saat diyalog sokuyorlar.



İlginç. Asya pazarına hitap ediyor.
Lütfen oyunun nasıl oynanıldığını öğrenin ve geri gelin. Bilmediğiniz, hikayesini takip etmediğiniz ve sadece mekaniklere göre yargıladığınız bir oyuna ne hakla bu kadar kötü bir yorum yapabiliyorsunuz? Ben oyunu 30 saat kadar oynadım. 1.2 güncellemesinden beri takip ediyorum. Hikaye gelişimi, görevlerin saçmalığı, karakterlerin japonca seslendirmeleri, çizimlerin sadeliği/basitliği/el işi hali ve animasyonları ile oyun içine sürüklüyor. Oyunun hikayesi 2 kardeşin birbirini araması ve bu yolda geçen zamanın değerini, yeni keşfedilen ajanlar ve hikaye akışı gayet normal standartlarda. Çoğu oyun bunları paralı yaparken GenshinImpact bunu ücretsiz bir şekilde sunuyor. Bu tür bir eleştiriyi, arkası boş ve kısa süreli oynayışınıza bakarak hatta araştırmanızın bile olmaması ne kadar basit ve yönlendirmeli oyunlar oynadığınızı gösteriyor.

Genshin Impact gibi araştırmalarını yapmanız gereken, düşünmeniz gereken oyunlar için bilgi vereyim. Araştırmayı ve okumayı sevmiyorsanız kesinlikle başlamayın. Eğer araştırmaktan zevk alıyor ve okumayı seviyorsanız tam size hitap eden eğlenceli bir oyun. Hikayesi henüz tamamlanmış değil, eventlar ve Co-Op modu ile kısmen online deneyimini size yaşatıyor. Ortalamada bir grafiklere sahip iken, mekanikleri gördüğüm çoğu oyundan iyi ve yüksek fiyatlara sunulan oyunlarla yarışır derecede hoş. Hikayesi basit ve anlaşılabilir. Grafikler yeterli düzeyde. Düşünülmüşlük ve alt metinler gibi NPC seslendirmeleri genel için bakıldığında az olsa da rahatsız edecek kadar yanlız hissettirmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı