Geometri için Kenan Kara mı Eyüp B mi?

gevsek_uzman

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Geometri konu anlatım gitmek istiyorum. Kenan kara mı Eyüp b mi kararsızım. TYT AYT Eyüp b izledim. Eyüp hocanın anlatımını iyi bulduğum için onu alayım diyorum. Geometri seviyem de iyi denebilir 5 net civarı geliyor, hangisi iyi olur sizce?

Ben Eyüp B'nin TYT-AYT geometri kitabından ilerliyorum. Baskıda çok hata var onu söyleyeyim ama düzeltilmiş hallerini Eyüp hoca paylaşmış. O hataları düzelttikten sonra bir sorun kalmıyor sonuçta. Bence kitap kaliteli, soruları güzel, zor. Ben Eyüp B.yi sevdiğim için onun kitabını aldım, Kenan Kara hakkında bilgim yok.

Arkadaşlar selamlar. Geometri konu anlatım gitmek istiyorum. Kenan kara mı Eyüp b mi kararsızım. TYT AYT Eyüp b izledim. Eyüp hocanın anlatımını iyi bulduğum için onu alayım diyorum. Geometri seviyem de iyi denebilir 5 net civarı geliyor, hangisi iyi olur sizce?

İnsanlarda genelde eyüpb zor gibi bir algı var ama her nete her seviyeye hitap ettiğini düşünüyorum.Eyüpb kullanabilirsiniz.

Eyüp hocayı zaten dinliyormuşsun, bence farklı bir bakış açısı oluşurturmak için kafanda Kenan Kara'yı dinlemelisin.

İkisini de kullanmış biri olarak öğreticilik açısından kenan kara, geliştirme açısından eyüp b öneririm. Kenan hoca videolarında çözüm yöntemlerini sürekli tekrar ettiği, adım adım anlattığı için daha akılda kalıyor bence.

Eyüp b nin özellikle analitik geometri kısmı çok zordu geçen sene çözdüğümde, bıktıracak cinsten sorular vardı. Mümkünse ikisinden de faydalanın, en azından eyüp b nin kitabındaki karma soru kısımlarını izleyip onları çözün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı