hogwartscanavarı
Decapat
Reuters'i çok öneren oldu. Bi ara bakacağım.Reuters'ta haber okumak da iyi olabilir. Kısa kısa haberler.
Tek kaynak gitmeye de gerek yok. Çıkmış soruları çözün sınava doğru o çok önemli. Soru tiplerine yönelik soru bankasıyla deneme ve kendi emeğinizle prepositions ve kelime çalışmak önemli. Çıkmış kelime listelerine bakın. Kelimenin tek anlamına bakmayın, sınavda çıkan anlamları önemli.
Açık konuşmak gerekirse ben tek kurs aldığım için ve temelim sağlam olduğu için pek kitaplarla uğraşmadım. Uğraşacak olsam da sıfır satın almazdım. İkinci el falan ya da başka online kaynaklara yönelirdim.
Çıkmış 1500 tane kelime ezberi yapmak istiyorum aslında. Bir de reading çalışmayı planlıyorum önümüzde süreçlerde. (2-3 ay sonra). Grammar da çok kafa yormamak istiyorum, 2 ay çalışsam yeterli.
Evet gerçekten fazla pahalı ikinci el seçeneklerini değerlendirmem lazım sanırım. Teşekkür ederim.
Umarım.Hocam haber sitelerinden de okuyabilirsiniz, bu arada gireceğiniz sınav öyle aşırı zor bir sınav değil halledeceğinizi düşünüyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: