Geometri ve matematik için kaynak önerisi

Anladım o zaman dediğiniz gibi yapayım ayrıca Sosyal için çalışma öneriniz var mıdır ?
video izleyip deneme çözsem yeterli olur mu acaba ?
TYT Türkçe için de kitap almadım. (Bilgi Sarmal öneriliyor) Paragraf içinde 0 risk alacağım.
Tyt sosyal diyosan ondan önemli şeylere öncelik ver önce.Apotemi fasikülünden çalışabilirsin genelde aynı şeyler soruluyor.Bu seneki gibi çok zor sorarlarsa da yapacak bir şey yok dogrusu.Esit ağırlık ya da sözelsen zaten tyt sosyal her türlü artar.

Kaynaklar iyi günlük çözersen bitirirsin iyi planla.

Tyt sosyal diyosan ondan önemli şeylere öncelik ver önce.Apotemi fasikülünden çalışabilirsin genelde aynı şeyler soruluyor.Bu seneki gibi çok zor sorarlarsa da yapacak bir şey yok dogrusu.Esit ağırlık ya da sözelsen zaten tyt sosyal her türlü artar.

Kaynaklar iyi günlük çözersen bitirirsin iyi planla.
Günlük sabah ezanıyla kalkıyorum akşam saat 22.00'a kadar boş vaktim var sınav gününe kadar oyun oynamayacağım tamamen vakit bana ait. Sosyal hariç ( onu en son yapacağım) diğer derslere 2 şer saat vermeyi düşünüyorum Fizik(Vip), Benim Hocam (Kimya) gibi kampların kitaplarını aldım Bu dersleri 2 aylık süreçte halletmeyi düşünüyorum bu şekilde mümkün müdür sizce ?
Yoksa matematiğe daha mı fazla önem verilmeli ?
0 dan Sayısal 100k için bu şekilde planlı çalışırsam yapabilir miyim? endişeliyim açıkçası.

Gayet iyi düzenli gidersen 2 ayda kolay halledersin.Çalişman lazım.En fazla 3 ayda belirli bir seviyeye çık konuları bitir çünkü ayt çalışman lazım çok daha önemli.

Bıyıklı matematiğin tyt mat kampına katil. Adam her seviyeye uygun anlatıyor, ben de oradan ilerliyorum. YouTube'da onlarca hoca dinledim, ama bu adam gibi yok bence. Ben de mikroorjinal tyt mat var, %50 kolay ve %50 orta sorular var. Bu soru bankası ile 345'i beraber bitireceğim. Misal temel kavramları mikroorjinalden yarın bitirip diğer günde 345'den bitireceğim. Güzel ve anlayarak çözülürse matematik soru bankaları bence iki tane bile yeterli. Ben bu ikisinden belli konulara geldikten sonra direkt denemeye başlayacağım. Yetmezse zaten üstüne bir kaynak daha atarım. Sana önerim cidden bıyıklı matematiğe bak, ondan sonra da Eyüp b mükemmel olur.

Bıyıklı matematiğin tyt mat kampına katil. Adam her seviyeye uygun anlatıyor, ben de oradan ilerliyorum. YouTube'da onlarca hoca dinledim, ama bu adam gibi yok bence. Ben de mikroorjinal tyt mat var, %50 kolay ve %50 orta sorular var. Bu soru bankası ile 345'i beraber bitireceğim. Misal temel kavramları mikroorjinalden yarın bitirip diğer günde 345'den bitireceğim. Güzel ve anlayarak çözülürse matematik soru bankaları bence iki tane bile yeterli. Ben bu ikisinden belli konulara geldikten sonra direkt denemeye başlayacağım. Yetmezse zaten üstüne bir kaynak daha atarım. Sana önerim cidden bıyıklı matematiğe bak, ondan sonra da Eyüp b mükemmel olur.
Bıyıklıyla Bilgi Sarmalı 3d kitabıyla da Eyüp B yapsam nasıl olur ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı