Geralt of Rivia vs Arthur Morgan

Makaleler
20
  • Geralt of Rivia, birçok kadınla beraber olan, sevdiği insanı aldatabilen, arkada gözü yaşlı kadın bırakan uçkur düşkünü bir heriftir. Arthur Morgan ise kampındaki hiçbir kadına yan gözle bakmadığı gibi hayat kadınlarına dahi yan gözle bakmayan namuslu ve iffetli bir adamdır.
  • Geralt of Rivia havalı ve kendini beğenmiş bir heriftir. Arthur Morgan ise kibri olmayan oldukça alçakgönüllü bir adamdır. Yakışıklı ve karizmatik olmasına rağmen aynada kendisine baktığında ''You ugly b...ard!'' (Seni çirkin p...) der. Şu alçakgönüllüğe bakın.
  • Geralt of Rivia, sahip olduğu tüm atlara aynı ismi verir ve Roach'ı sadece binek olarak kullanır. Arthur Morgan ise yoldaşına değer verir, atının üzerine çıktığında her zaman sol eliyle mutlaka atının boğazını okşar. Atı huzursuz olduğunda onu kibarca ''Easy easy boy'' veya ''All right girl'' diyerek sakinleştirir ve onunla konuşur.
  • Geralt of Rivia, çocukları sevmez ve oldukça soğukkanlı bir heriftir. Ancak Arthur Morgan, kampta canı sıkılan sümüklü bir velet için değerli vaktinden feragat ederek onu balığa çıkarmıştır.
  • Geralt of Rivia, genelde soylulara, asillere, baronlara ve burjuvazi sınıfına hizmet eder. Arthur Morgan ise üretenin, emekçinin ve ezilenin yanındadır ve onların sırtından para kazananların karşısında durur. Zenginden alıp fakire verir.
  • Geralt of Rivia kadınlara karşı aldatıcı ve sapık bir heriftir. Arthur Morgan ise kadınların isteklerini yerine getiren, onlara yan gözle bakmayan nazik ve kibar bir adamdır.
  • Geralt of Rivia paragözdür, birisine yardım ettiği zaman bile muhakkak bir karşılık bekler. Arthur Morgan ise karşılıksız yardım eder.
  • Geralt of Rivia soğuk ve alaycı bir heriftir. Arthur Morgan ise dost canlısı ve sevdikleri için canını feda edebilecek bir adamdır.
The-Witcher-3-Geralt-RDR2-Arthur-Morgan.jpg

Bence Geralt'ın sadece kötü yanlarına odaklanmışsın. İkiside oyuncuları etkileyen efsane karakterlerden karşılaştırmak, bile bana biraz gereksiz geldi.

Babama nasıl laf atarsın! (!) Şaka bir yana Geralt'ın sadece kötü yanlarına deyinmişsin. Ayrıyeten biri kovboy diğeri yaratık avlayan yapay bir mutant. İki oyunun ortak olan tek detayı at sürmek, RDR 2 RPG bile değil. Neyin karşılaştırması bu çözemedim. Hem geralt bence daha qarizma. Ayrıca Geralt'ın mutasyonlar sonucu duyguları gizleniyor ciddi olmak genlerinde var yani witcherların. Yoksa yakın arkadaşlarına oldukça sempatik ve espirili davranıyor. Hem at konusunda Geralt'da yavaşla roach diye durduruyor atı. Ya da panikleyine axii ile sakinleştiriyor. Çocukları sevmeseydi, Ciri'yi yanına almazdı. Ayrıca daha oyunun başında adamı griffinden kurtarıp Yennefer'ı sorduğunda para lazım mı? Sorusu yöneltiliyor. Yine kabul edip etmemek senin elinde. Oyun boyunca geralt'ın kaderini sen belirliyorsun. Sevdiğin kadını aldatıp, aldatmamak senin elinde geralt'ın değil. Yine Geralt'ı odun bir karakter yapıp, adama benzetmekte senin elinde. Gereksiz bi karşılaştırma gerçekten. @Quikied 'in de dediği gibi, ikiside oyun dünyasına altın harflerle yazılmış efsane karakterler.

Son düzenleme:
Senaryolarına göre her türlü Geralt daha güzel detaylandırılmış daha ağır başlı bir karakterdir. Ama arthur morganında ondan kalır yönü yok ama o evrim mi deyim değişme süreci tüberküloz olmasından başlıyor. Onun dışında gel dutch 2 tren patlataktan başka bir özelliği yok.
Babama nasıl laf atarsın! (!) Şaka bir yana Geralt'ın sadece kötü yanlarına deyinmişsin. Ayrıyeten biri kovboy diğeri yaratık avlayan yapay bir mutant. İki oyunun ortak olan tek detayı at sürmek, RDR 2 RPG bile değil. Neyin karşılaştırması bu çözemedim. Hem geralt bence daha qarizma. Ayrıca Geralt'ın mutasyonlar sonucu duyguları gizleniyor ciddi olmak genlerinde var yani witcherların. Yoksa yakın arkadaşlarına oldukça sempatik ve espirili davranıyor. Oyun boyunca geralt'ın kaderini sen belirliyorsun. Sevdiğin kadını aldatıp, aldatmamak senin elinde geralt'ın değil. Yine Geralt'ı odun bir karakter yapıp, adama benzetmekte senin elinde. Gereksiz bi karşılaştırma gerçekten. @Quikied 'in de dediği gibi, ikiside oyun dünyasına altın harflerle yazılmış efsane karakterler.
Usta biona iyi güzel yazmışsında ben ciriyi imparatorluğun başına geçirdim xD

Senaryolarına göre her türlü Geralt daha güzel detaylandırılmış daha ağır başlı bir karakterdir. Ama arthur morganında ondan kalır yönü yok ama o evrim mi deyim değişme süreci tüberküloz olmasından başlıyor. Onun dışında gel dutch 2 tren patlataktan başka bir özelliği yok.

Usta biona iyi güzel yazmışsında ben ciriyi imparatorluğun başına geçirdim xD
Üzdün be, ne güzel kılıcı kavramıştım ben oyunun 3 bitişinde de. Witcherken mutluyum ben. :D

üzdün be, ne güzel kılıcı kavramıştım ben oyunun 3 bitişinde de. Yapımcılar üşeniyorlar, akıllarınca CP2077'den parayı kıracaklarmış. Kalçalarını kaldırsalar benimle ilgili oyun yapacaklarda bir şey diyemiyoruz. :D

Şirket iyide yatırımcılar çok zorluyorlar. 1 yılı daha vardı cpnin bence yapsalar RDR2'yi bile geçebilirlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı