Gerçek dost nasıl olmalı?

Gerçek dost kötü zamanda ortaya çıkar.
Kimin dost kimin takiyye yaptığını hayatımın zor döneminden geçerken anlamıştım. %30'u sadece aramıştı, sormuştu. İşte o zaman anlıyorsun.
 
dostu boşver dost yoğurt al (bu espriyi yapamadan dayanamadım)
 

Dosya Ekleri

  • download.jpg
    download.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 36
Şuana kadar öğrendiğim en faydalı şey kimsenin kusursuz olmadığı. Arkadaşın istediğin kadar kafa dengin olsun belli konularda eksiği olabiliyor. Yani durum benim için böyle işledi hep. Seni kötü yönde etkileyen insanlardan uzaklaş. Herkesi iyi değerlendir ona göre tavrını koy.
 
Şu ana kadar öğrendiğim en faydalı şey kimsenin kusursuz olmadığı. Arkadaşın istediğin kadar kafa dengin olsun belli konularda eksiği olabiliyor. Yani durum benim için böyle işledi hep. Seni kötü yönde etkileyen insanlardan uzaklaş. Herkesi iyi değerlendir ona göre tavrını koy.

Teşekkürler.
 
Kendinizin aynısından arıyorsunuz galiba, yorumlarda öyle gördüm. Bulamazsınız derdiniz buysa illa ki ters düşeceksiniz illa ki farklılıklarınız olacak. Burada kritik nokta birbirinize destek vermek, zor gününde yanında olmak. Yaşınıza göre bunu bulmanızın vakti değişebilir. Kimisi çocuklukta yakalar, kimisi 30 yaşında. Çoğu okul arkadaşlıklarınız bitip gidecek sonunda daha büyüyorsunuz çünkü. Ben lisede yakaladım. 10 yıl oldu daha da bozulmaz diye düşünüyorum arkadaşlıklarım, birlikte büyüdük ama aynı değiliz hatta her konuda farklı düşünürüz fakat bir sıkıntım olduğunda hepsinin yanımda olacağına eminim. Bence olay budur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı