Gerçekçi FPS oyunları neden azaldı?

Bir acayip

Hectopat
Yer
Antalya,Döşemealtı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yaklaşık 10 yıllık periyotta sadece birkaç tane sağlam gerçekçi FPS shooter oyunu çıktı. Hayır, CoD ve Battlefield'i kastetmiyorum onlar zaten her zaman çıkan tek düzelikte oyunlar bana göre. Arma 3 ve Squad gibi oyunları kastediyorum ben. Arma 3 ve Squad gibi gerçekçi, ölmekten korktuğunuz ve ölünce sonuçları olan, stratejik oyunları seviyorum fakat bu oyunlar gerçekten bir elin parmağını geçmiyor, geçemiyor belki de. (Tabii CoD ve Battlefield gibi oyunları arma ve Squad gibi oyunları aynı kefeye koymazsanız ki, bayağı komik olur.) Bu oyunlar hakkındaki düşünceniz nedir? Sizce neden bu kadar az çıkıyorlar ve siz bu oyunları seviyor musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu kitlesini toplamak zordur ve yapım maliyeti vesaire bayağı emek istiyordur. Zaten 2 adet büyük tanınmış oyun var. Neden onlara rakip olarak bir oyun çıkarsın ki?

Yaklaşık 10 yıllık periyotta sadece birkaç tane sağlam gerçekçi FPS shooter oyunu çıktı. Hayır, CoD ve Battlefield'i kastetmiyorum onlar zaten her zaman çıkan tek düzelikte oyunlar bana göre. Arma 3 ve Squad gibi oyunları kastediyorum ben. Arma 3 ve Squad gibi gerçekçi, ölmekten korktuğunuz ve ölünce sonuçları olan, stratejik oyunları seviyorum fakat bu oyunlar gerçekten bir elin parmağını geçmiyor, geçemiyor belki de. (tabii CoD ve Battlefield gibi oyunları arma ve Squad gibi oyunları aynı kefeye koymazsanız ki, bayağı komik olur.) Bu oyunlar hakkındaki düşünceniz nedir? Sizce neden bu kadar az çıkıyorlar ve siz bu oyunları seviyor musunuz?

Seviyorum ve çok çıkmamasının nedeni insanların gerçekçilik yerine rekabetçi öğeleri sevmesinden kaynaklanıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı