Gerçekleştirmek istediğiniz projeler

Birini anlatın belki yardımcı oluruz, umuyorum ki kimse dalga geçmez sadece eleştirir.
Konu oyun üzerinde gidiyor. Ben de o zaman oyun projelerimden şu an üzerinde çalıştığımdan bahsedeyim. Birinci Dünya Savaşı'nın hemen sonrasında geçen alternatif tarih, bilim kurgu temalı bir oyun geliştiriyorum şu an. 22 Mayıs 2022'de çıkarmayı ümit ediyorum. Biraz daha az üşengeç olsam, şu an paylaşabileceğim prototip olmayan görüntüler olabilirdi.
Dalga geçme konusu aslında bu değil. Mesela bir yazılım şirketi kurma hayalim(proje desek daha doğru) var. Ama bunu pek az kişi bilir. İnsanlara, özellikle yazılımdan uzak insanlara bu saçma geliyor. "He he" falan diyorlar, sinir edici oluyor. Belki 10 kişinin içinde 1 kişi çıkıyor ama o 1 kişi morali bozmaya yetiyor.

Hayal değil proje.
Hayal dediğiniz şey, gerçekleşme imkanı olmayan bir durumdur. Mesela bir süpernova patlaması görüp hayatta kalmak gibi.

Şahsen gelecekteki imkanlarımı Faroe Adaları'ndan bir ev almak düşüncesiyle harcayıp oturma izni kapsamında hareket etme projem var. Umarım o zamana kadar sağlıklı şekilde gelirim.

Gerçekleştirdiklerim var.
Ben ev yapımı bir ''masaj kemeri'' ve araçların kar altında kalmaması için bir proje yapmıştım ama yalan oldu.
Ek olarak babam ile her ay 10 kilodan fazla plastik şişe ve kapak biriktiriyoruz. Bunu da satıp internet sağlayıcımız ücretini ödüyoruz.
Hem çevreye hem cebimize yararı oluyor. :)

Konu oyun üzerinde gidiyor. Ben de o zaman oyun projelerimden şu an üzerinde çalıştığımdan bahsedeyim. Birinci dünya savaşı'nın hemen sonrasında geçen alternatif tarih, bilim kurgu temalı bir oyun geliştiriyorum şu an. 22 Mayıs 2022'de çıkarmayı ümit ediyorum. Biraz daha az üşengeç olsam, şu an paylaşabileceğim prototip olmayan görüntüler olabilirdi.
Dalga geçme konusu aslında bu değil. Mesela bir yazılım şirketi kurma hayalim(proje desek daha doğru) var. Ama bunu pek az kişi bilir. İnsanlara, özellikle yazılımdan uzak insanlara bu saçma geliyor. "He he" falan diyorlar, sinir edici oluyor. Belki 10 kişinin içinde 1 kişi çıkıyor ama o 1 kişi morali bozmaya yetiyor.

Oyunun konusu sardı beni çıkmasını merakla bekliyorum.

Konu oyun üzerinde gidiyor. Ben de o zaman oyun projelerimden şu an üzerinde çalıştığımdan bahsedeyim. Birinci Dünya Savaşı'nın hemen sonrasında geçen alternatif tarih, bilim kurgu temalı bir oyun geliştiriyorum şu an. 22 Mayıs 2022'de çıkarmayı ümit ediyorum. Biraz daha az üşengeç olsam, şu an paylaşabileceğim prototip olmayan görüntüler olabilirdi.
Güzelmiş ekibiniz var değil mi? Tek başına yapamazsınız o kadar işi. Yani zor olur.

Gerçekleştirdiklerim var.
Ben ev yapımı bir "masaj kemeri" ve araçların kar altında kalmaması için bir proje yapmıştım ama yalan oldu.
Ek olarak babam ile her ay 10 kilodan fazla plastik şişe ve kapak biriktiriyoruz. Bunu da satıp internet sağlayıcımız ücretini ödüyoruz.
Hem çevreye hem cebimize yararı oluyor. :)

Kapakları engellilere bağışlama imkanınız var mıdır peki?

Güzelmiş ekibiniz var değil mi? Tek başına yapamazsınız o kadar işi. Yani zor olur.
Ekip işi bazen tek başına yapmaktan daha zor olabiliyor. Ekip yarıda bırakıyor işi, veya üşeniyor adam. Senin gibi tutkuyla bakmıyor işe, öylesine laf olsun diye gelmiş oluyor. Daha çok zaman kaybetmene neden oluyor. Ve birde yarıda bırakanlarla uğraşınca şimdilik ekiple çalışamıyorum.
Hedeflerinizi başkaları ile paylaşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum şahsen. Sonuçları göstermek daha mantıklı.
Sonuçları göstermek için hedefin gerçekleşmesi gerekli ki bu etkinlik bir motivasyon kaynağı olabilir.

Hayal dediğiniz şey, gerçekleşme imkanı olmayan bir durumdur. Mesela bir süpernova patlaması görüp hayatta kalmak gibi.

Şahsen gelecekteki imkanlarımı faroe adaları'ndan bir ev almak düşüncesiyle harcayıp oturma izni kapsamında hareket etme projem var. Umarım o zamana kadar sağlıklı şekilde gelirim.

Yapılması özlenen şey olarak geçiyor anlamı bakabilirsiniz.
Ve ya bir örnek cümle vereyim: "Faroe adaları'ndan ev alma hayalimi gerçekleştirdim."
Hedeflerinizi başkaları ile paylaşmanın yanlış olduğunu düşünüyorum şahsen. Sonuçları göstermek daha mantıklı.

Katılmıyorum, çünkü hedefler paylaşılırsa yardım edilebilecek insanlardan yardım alınıp daha iyi sonuçlara ulaşılabilir diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı