Biliyorum atlasın diye koydum zaten// O girdiyi devre dışı bırakmaya yarar hocam, Python'daki ## gibi yorum girdisi haline getirir.
Adını ben öyle yazdım,Bu reg dosyası bana göre yabancı biri tarafından hazırlanmış siz hazır olanı burada paylaşmışsınız. Dosyanın isminden bile belli zaten.
Biliyorum atlasın diye koydum zaten.
Adını ben öyle yazdım,
Devre dışı bırakılacak hizmetleri bu konudan öğrendim.
Rehber: Windows 10/11 kurulumu sonrası yapılması gereken önemli ayarlar
Windows 11 kurulumunu gerçekleştirdikten sonra, kullanıcıların yapması gereken önemli ayarlar bulunmakta; zamanlanan telemetry görevlerini kaldırma, gereksiz hizmetleri devre dışı bırakma, kullanılmayan Store uygulamalarını kaldırma veya arka planda çalışmasını önleme. Windows 11'i kurarken...www.technopat.net
Önce devre dışı bırakılacak hizmetleri öğrendim Technopat sitesinden. Sonra devre dışı bıraktım. Sonra devre dışı bıraktıklarımı teker teker yedekledim. Yedeklediklerimi teker teker açıp, gerekli yerleri kopyala yapıştır diyerek tek sayfada birleştirdim. Reg kayıtlarını yedekleme işlemini ise, bazılarınızın sevmediği, hibit uninstaller programı ile gerçekleştirdim.
Siz yapamıyorsunuz diye, yabancı birimi hazırlamış olacak.
Kafayı kullandıktan sonra sizde yabancısınız, biraz olaylara tersten bakmayı öğrenin.
Sanmayabilirsin, çok akıllı olsaydınız bunu önceden siz düşünürdünüz.20 senedir bilgisayar ile haşır neşir insanım emin ol çoğu şeyleri de biliyorum sadece dosya ismi yabancı olduğu için yazmak istedim. Gelipte siz yapamıyorsunuz falan ne alaka yani atom mu parçaladın burada? Kendin yaptıysan Türkçe bir şey yazabilirdin dosya adını mesela. Ben hiç sanmıyorum gerçi üstüne konmuşsun.
Sanmayabilirsin, çok akıllı olsaydınız bunu önceden siz düşünürdünüz.
İsterseniz 70 sene PC kullanın, eğer kafanız yeni bir şeyler için uğraşmıyor ve hep bir yerlerden bakarak ilerliyorsanız, ilk kullanıdığınız bilgiyle kalırsınız. Yaptığınız işlemi farklı açılardan göremiyorsanız böyle kalmaya devam edersiniz...
Ben, PC'de her şeyi İngilizce isimleriyle kullanıyorum.
Yeri gelir sistemi İngilizce kullanırım.
Eki Görüntüle 1929840
O zaman laf atmayın, siz yapmadınız bana öyle geliyor diye. Google'ye yazın, siz Google'ye yazarak ulaşırsınız hepsine, ben ise, birinin start değerinin 4 olması gerektiğini anlarım ve bütün hizmetlerin reg girdilerini bulup 4 olarak girer veya yedeklerim. İşte kafayı kullanmak burada devreye giriyor. Sonra sizin gibi kendini bir şey sanan kişiler biri yapmış sen yapmış olamazsın diye laf atar. ister inanın ister inanmayın. Konuşmalarımda saçma değil aslında, ben saatlerse uğraştım, teker teker yedekledim teker teker düzenledim. Sizin aklınıza gelmeyince, bunu yabancı yapmış diyorsunuz. Sonra türkler niye gelişemiyor (Kafalarda deli sorular) Bu zihniyet olduğu sürece gelişemezler, kafa lazım biraz gelişmek için.Hocam iyi misiniz acaba? Ben bir şey demedim isterseniz Arapça kullanın Windows'u. Cevaplarınız aşırı saçma. Herkes her şeyi yapmak zorunda değil. Sen 1 saat bile sürmeyecek reg ayarı yaptın diye herkes mi düşünüp yapmak zorunda? Google'a yazsam sayamayacağım kadar reg dosyası indiririm zaten konu bu değil ki.
O zaman laf atmayın, siz yapmadınız bana öyle geliyor diye. Google'a yazın, siz Google'a yazarak ulaşırsınız hepsine, ben ise, birinin start değerinin 4 olması gerektiğini anlarım ve bütün hizmetlerin reg girdilerini bulup 4 olarak girer veya yedeklerim. İşte kafayı kullanmak burada devreye giriyor. Sonra sizin gibi kendini bir şey sanan kişiler biri yapmış sen yapmış olamazsın diye laf atar. İster inanın ister inanmayın. Konuşmalarımda saçma değil aslında, ben saatlerse uğraştım, teker teker yedekledim teker teker düzenledim. Sizin aklınıza gelmeyince, bunu yabancı yapmış diyorsunuz. Sonra türkler niye gelişemiyor (kafalarda deli sorular) bu zihniyet olduğu sürece gelişemezler, kafa lazım biraz gelişmek için.![]()
![]()
![]()
Benim gözüm yok oralarda, siz çok çalışın varırsınız oralaraCidden komiksin seni Microsoft CEO'su yapmaları lazım.
Komik değilim fakat delinin tekiyim ve sizin gibi bir akıllı benimle uğraştığında, sözlerim haddini aşabiliyor... Kusuruma bakmayın lütfen... İyi bakın kendinize... See UCidden komiksin seni Microsoft CEO'su yapmaları lazım.
İndirenlere ve size bir şey söylemek istiyorum. resim alma olayları adındaki bir hizmeti devre dışı bırakmayı ya da yedeklemeyi unutmuşum. Fakat resim alma olaylarını devre dışı bıraksanız da, ss yani ekran görüntüsü alınabiliyor. İsteyenler manuel olarak o hizmeti devre dışı bırakabilir.ss almayı engelliyor mu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.