Gereksiz Ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
23
@HakanCT isimli moderatör arkadaş kendisine karşıt görüşte olduğum için gereksiz mesajlar adı altında bana bir ceza verdi. Konuda bu kadar geyik ve muhabbet dönerken neden kendisine karşı çıktığım mesajda bana ceza verdi onu da anlamış değilim. @Little Bobby isimli arkadaşı da kendi fikirlerini profil resmi ile başkalarına empoze ettiğini söylemiş fakat mesajlarımızı silerek ve değiştirerek kimin fikirlerini başkasına empoze etmeye çalıştığını bize gösterdi. Konuda beni mesajımı değiştirmekle suçladı ama nedense düzenlediğim mesajımın düzenlenmiş halini paylaşmadı. Ve konudan benim mesajımı paylaştığı kendi mesajını nedense sildi. Bir modun kendini bu şekilde savunmaya çalışması komik gerçekten. Kilitli konuda bana cevap veriyor fakat benim ona verememe izin vermiyor ve en sonuda da kendi mesajını siliyor. Mesajın düzenlenmeden önceki ve sonraki halini de göster ki kimin "kamuoyuna iyi gözükmeye" çalıştığını görelim bakalım. Alttaki mesajın düzenlenmiş halini de göster. Yok öyle konuyu kilitleyip gitmek.

Dosya Ekleri

• 20190623_205413.jpg
    20190623_205413.jpg
    305,3 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
Konuya da yazık oldu. 59 sayfa. Biraz gırgır yapıyorduk orda. Kilitledi, gitti. ''Havadan Sudan 2'' diye konu açtım. O da onaylamadı. Çok ilginç gerçekten.
Konuyu da neden kilitlediyse. "Gereksiz" mesajları silip konuyu bırakabilirdi. Mesajları silmek zor geldi anlaşılan.

Siz de görevinizi hakkıyla yapan moderatörlerdendiniz. Keşke siz, @stronk ve @Taptic görevde kalsaydınız.
Zaman ayıramayınca mecbur bırakmak zorundasın. Ben iş yoğunluğumdan dolayı bana verilen vardiya saatleri içerisinde online olamadığım için bırakmak zorunda kaldım.

Moderatörlerle sorun yasadigimiz zaman ilgilenen pek kimse yok sanirim. Yanlis mesajdan dolayi uyari almisim, nerede hata yaptigimi ögrenmek icin soru soruyorum, yanlis mesaji alintilamissin uyari almissin, bir problem yok diye cevap veriyorlar. Aksini iddia ediyormusum gibi.

Konuyu onaylayip cevap verdikten sonra konuyu kitliyorlar, bu sefer bir sey de diyemiyorsun. Rapor sistemi üzerinden cevap veriyorsun al sana yine uyari. Kardesim biz sizinle nasil irtibat kuracagiz? Benim actigim konuyu neden kilitleyip iki kelam etmeme engel oluyorsunuz? Konu benim, alakasi olmayan üyeler cevap yazmis, ben ise yazamiyorum.

Ayrica forumda aktif olmayan sahislara süper moderatörlük görevi verilmesi ne kadar uygun tartisilir. Buna yeni üyeler ve düsük mesaj sayisina sahip olan kisiler de dahil.

Kesinlikle bazi kisilerin tekrar gözden gecirilmesi gerekiyor.

Moderatörlerle sorun yasadigimiz zaman ilgilenen pek kimse yok sanirim. Yanlis mesajdan dolayi uyari almisim, nerede hata yaptigimi ögrenmek icin soru soruyorum, yanlis mesaji alintilamissin uyari almissin, bir problem yok diye cevap veriyorlar. Aksini iddia ediyormusum gibi.
İyi de ceza aldığınız konuda tek bir mesajı alıntılamışsınız. Uyarı nedeni belli, mesajınız belli. Ne cevap vermemizi bekliyordunuz? Ki mesajı da konuda belirttiğimi hatırlıyorum. Lütfen ekibi eleştirecekseniz yapıcı eleştiriler ile gelin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı