Gereksiz linç yemek

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bir video vardı tiktoker bir tane kız video çekmiş 2M like almış. Neden böyle fazla like almış diyen videonun altına çünkü kız güzel yazdım ki cidden ortalamanın üstü bir kız. Bakın inanmayacaksınız adamlar bana doktora gitmem gerektiğini, kör olduğumu, psikolojimin bozuk olduğunu falan söyledi. Yani kıza güzel dediğim için linç yedim bildiğiniz. Bu kitle niye böyle? :D

Kitleyi bilemem fakat, siz bu sisteme alışamamışsınız. Sonuç olarak tek bir yorumla vatan haini olabilirken, bunları da takmayarak hayatınıza devam etmiyor musunuz sonuçta? Her şeyi gördüm de bir yoruma takanı ilk defa görüyorum.

Kitleyi bilemem fakat, siz bu sisteme alışamamışsınız. Sonuç olarak tek bir yorumla vatan haini olabilirken, bunları da takmayarak hayatınıza devam etmiyor musunuz sonuçta? Her şeyi gördüm de bir yoruma takanı ilk defa görüyorum.
Hocam alışmamak değil 60 kişi bir anda saçma sapan şeyler yazınca insan bı sinirleniyor.

16 Aslında insanların sosyal medyadaki fikirleri umrumda olmaz ama cahil insanların postta toplanıp böyle saçma sapan şeyler yazması gıcığıma gidiyor.
Vuracaksın kırbacı, vuracaksın kırbacı. Gör bak sonra nasıl dağılıyor at gözlüklü koyun sürüsü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı