Getir yemek indirim saçmalığı

DeSeRT_TR

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar, Yemeksepeti rezilliğinden sonra, getir yemek saçmalığına da şahit oldum. Burada pasaport pizza diye bir yer var. Getir yemekten pizza söyliyem dedim normalde 2 ay önce 35 - 40 lira olarak gördüğüm büyük boy pizzayı 99 lira yazıp üstünü çizip 50 liradan yazmışlar. Acayip sinirim bozuldu. Adam utanmasa benim işçilerin maaşını, sigortasını da sen öde diyecek, bu kadar fırsatçılık, sahtekarlık olmaz. Alt tarafı pizza yiyeceğim, kadına nafaka ödemiyeceğim, 100 lira nedir? Millet önceden 80 liraya kafede 4 kişilik serpme kahvaltı yapardı çayı çorbası içinde. Cidden bu firmalar iyice rezil bir hal aldı. Bugün de aç kaldık. 😕 Bıktım artık bu ülkenin rezaletinden. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Cidden tadı kaçmadı mı artık bu zamların?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet arkadaşlar, Yemeksepeti rezilliğinden sonra, getir yemek saçmalığına da şahit oldum. Burada pasaport pizza diye bir yer var. Getir yemekten pizza söyliyem dedim normalde 2 ay önce 35 - 40 lira olarak gördüğüm büyük boy pizzayı 99 lira yazıp üstünü çizip 50 liradan yazmışlar. Acayip sinirim bozuldu. Adam utanmasa benim işçilerin maaşını, sigortasını da sen öde diyecek, bu kadar fırsatçılık, sahtekarlık olmaz. Alt tarafı pizza yiyeceğim, kadına nafaka ödemiyeceğim, 100 lira nedir? Millet önceden 80 liraya kafede 4 kişilik serpme kahvaltı yapardı çayı çorbası içinde. Cidden bu firmalar iyice rezil bir hal aldı. Bugün de aç kaldık. 😕 Bıktım artık bu ülkenin rezaletinden. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Cidden tadı kaçmadı mı artık bu zamların?
Üretmeyen toplumlar yok olmaya mahkumdur.

İktidara kim geçerse geçsin bence eski günlere dönemeyiz keşke hep 2010'da kalsaydık.
Aynen başgan. Mum değil florasan ile arasak bulamayız o günleri. Bana bir dilim pizzayı çok görenlere, Allah da cenneti çok görsün. Hakkımı helal etmiyom. Zehir zıkkım yesin baştakiler.

Şöyle düşünebilirsin bence. Bende saçma buluyorum ama olay tamamen "Yönetici"ler ile alakalı. Tavuğa bile 100% ün üstünde zam geldi. Diğer sosis, salam vs. ürünleri varın siz düşünün. Maalesef herkes fiyat artırmakta haklı. 2 sene önce 2 tane şişman kaşarlı dürüm gömerdim 25 TL'ye. Şuan tanesi 25 TL oldu ve artık zevkten sipariş veremiyorum..

Getir'in sürekli olan indirim kampanyası oldukça böyle fiyatlar görmeye devam edeceğiz. Kampanyalar kısmında sürekli 40 liraya 20 lira indirim var seçili restoranlarda. Girip bir bakıyorsun restorana, fiyatı normal olan bir şey bile yok. Adam dürüme 40 lira yazmış. İndirimle 20 liraya düşüyor, yersen.
Aynı restoran Yemeksepeti'nde aynı ürünü çok daha ucuzdan satıyor.

Eskisi gibi her dükkanda geçerli olabilecek indirimler tanımlaması lazım Getir'in. Dükkanlar bu saçma fiyatlandırmadan vazgeçmeli. Benim de aşırı canımı sıkıyor. Tamam ekonomimiz kötü ama dükkanlar bu sürekli indirim dalgasına güvenerek bilerek fiyatı 2 katı yazıyor. Tüketiciye fark eden hiçbir şey yok.

Getir'in sürekli olan indirim kampanyası oldukça böyle fiyatlar görmeye devam edeceğiz. Kampanyalar kısmında sürekli 40 liraya 20 lira indirim var seçili restoranlarda. Girip bir bakıyorsun restorana, fiyatı normal olan bir şey bile yok. Adam dürüme 40 lira yazmış. İndirimle 20 liraya düşüyor, yersen.
Aynı restoran Yemeksepeti'nde aynı ürünü çok daha ucuzdan satıyor.
Abartmayın. 25 liraya 2 dürüm yiyorum. Çarşıda tek dürüme 22 lira istiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı