Getir'den yanlışlıkla sipariş verdikten sonra başıma gelenler

Ella Freya

Megapat
Sosyal Tayfı
Katılım
10 Haziran 2016
Mesajlar
8.802
Makaleler
14
Çözümler
17
Kuponlara bakıyordum, McDonalds'dan bir menü seçtim ama yeni üye olmama rağmen ve sözde her restorantta geçmesine rağmen kodumu kabul etmedi. Ben de sinirlendim sürekli kuponlara basıyorum falan ama hiçbiri uygulanmıyor. Bir anda siparişiniz kabul edildi dedi. Daha sonra restorantı aradım, numarası kapatılmış. Canlı desteğe yazıyorum bakan yok.

Arkadaşımı aradım bu konı hakkında konuşurken birden zil çaldı beni bir korktum ama ev oldu Silent Hill. Bu sefer ses kasmaya başladım amacım adam duymasın. İlk çaldığında dedim kesin çöpçü geldi diye ama bu sefer yine çaldı, çalınca yine korktum. Ben ne yapıyım arkadaşlar evde yalnızım bir anda jumpscare gibi ses çıkıyor.

Abi neyse işte ben dalgaya vuruyorum arkadaşla niye gitmiyor diye ulan bu sefer kapıdaki tokmak çalındı ama ben bildiğin GTA San Andreas'daki hırsızlık görevi gibi bu sefer telefonda mırıldanmaya başladım, önümde ısıttığım yemeği yemiyorum falan. Daha sonrasında adam gitti.

Şimdi diyeceksiniz ulan ayıp değil mi niye açmadın diye. Arkadaşlar açsaydım kartımda o kadar param yoktu. Kuponlarla düşürüp uyguna geliyorsa alacaktım. Belki de evet adam hiç para istemeyecekti biliyorum yüksek ihtimalle o da olabilir ama risk alamazdım. Daha sonra baktığımda teslim edildi yazmış. Eğer ki kuryeci arkadaş yediyse afiyet olsun.
 
Teslim edildiye çektiyse ücretsizdir. Yoksa ücreti kurye öder diye biliyorum. :D Isıttığınız yemeği afiyetle yediniz inşallah o heyecanla onuda unutmayın :D
 
Teslim edildiye çektiyse ücretsizdir. Yoksa ücreti kurye öder diye biliyorum. :D Isıttığınız yemeği afiyetle yediniz inşallah o heyecanla onuda unutmayın :D
Yedim onu da kuryeye ödetmemişlerdir umarım. Bir uygulamaya iptal et butonu koymayacak kadar berbat bir çalışma yapmışlar.
:D Olaya bak. Getir'in kupon muhabbeti çok sıkıntı evet de yanlışlıkla sipariş vermek :D
Ben de anlamadım hem de kredi kartım kayıtlı değilken?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı