TurkishHepiNeyşın34
Hectopat
Gezginler iyidir de bulabiliyorsanız kendi sitesinden indirin.Gezginler güvenilir bir site ve orijinal yazılım bulunduruyorlar.
Gezginler iyidir de bulabiliyorsanız kendi sitesinden indirin.Gezginler güvenilir bir site ve orijinal yazılım bulunduruyorlar.
100 site varsa dediğin bir elin parmağını geçmez. Çoğu korsan sitesi korsanların içine virüsü dayıyor ve senin bilgisayarın üzerinden zombi ağı kuruyor.Yanlış bilgi vermeyin, korsan veren gayet güvenilir siteler var.
Yani arşivimde 100ler katılımsız var ve hiç bir şekilde pcmde virüs olmaz çünkü dikkatli indiririm ve güvenlidir 2015 kalan programlar var doğruluğunu tespit ettiğim.Yanlış bilgi vermeyin, korsan veren gayet güvenilir siteler var.
Sizin gibilere saygı duyuyorum, fakat @Gözlerime Bak gibi internete "crack indir" diye aratıp virüs yiyip ardından bütün korsanları eleştirenlerden nefret ediyorum.Yani arşivimde 100ler katılımsız var ve hiç bir şekilde pcmde virüs olmaz çünkü dikkatli indiririm ve güvenlidir 2015 kalan programlar var doğruluğunu tespit ettiğim.
Çoğunda olabilir, bu benim umrumda değil. Çoğunlukta var diye güvenilir siteler olmadığı anlamına gelmez.100 site varsa dediğin bir elin parmağını geçmez. Çoğu korsan sitesi korsanların içine virüsü dayıyor ve senin bilgisayarın üzerinden zombi ağı kuruyor.
Benim ilkokuldan kalma alışkanlığım var, ilkokul öğretmenim kendisi tabiri caizse korsan seven windows 7 seven recep baltaştıSizin gibilere saygı duyuyorum, fakat @Gözlerime Bak gibi internete "crack indir" diye aratıp virüs yiyip ardından bütün korsanları eleştirenlerden nefret ediyorum.
Çoğunda olabilir, bu benim umrumda değil. Çoğunlukta var diye güvenilir siteler olmadığı anlamına gelmez.
Ben de sana saygı duyuyorum. Ancak şunu hiçbir zaman unutma. Ön yargı çok kötü bir şeydir.Sizin gibilere saygı duyuyorum,
Bir sorun yok, programı çalıştırabilirsiniz.arkadaşlar ben gezginlerden adobe animate indircemde bu çıktı virustotalden ve photoshopdan pcye zararı olurmu yavaşlarmı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.