Gezi Parkın canlı izlemek isteyenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam akıllı protesto yokki 1 mayısta esnafın dükkanı yandı sokaklarda ki tabelalar söküldü polis gaz sıktı ama orda daha çok 1 mayısı kutlayanlar zarar verdi. Taksim de binlerce lira zarar uğradı. Polisler bu sefer sütten ağızları yandi yoğurtu üfleyerek yiyorlar ne yapsınlar. Polisin orantısız güç kullanmasını 1 mayısı ta yakıp yıkan başlattı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tayyoş'u hiç sevmem ama eylem pekte iyi yöne gitmiyor. Bazı kesimlerin yüzünden sinirlendim. Arabaları yakarak, dükkanların camını indirip PKK bayrağı açarak fırsattan yararlanıyorlar. Polisin ne suçu var ? Yukarından ne emir veriliyorsa onu uyguluyorlar. Ömer'in de dediği gibi polislerin çoğunun psikolojisi bozuk.

İşci bayramında Atatürk heykeline pkk bayrağı asan adam fırsattan istifade dükkanda yakar arabada ama sorsan suçlu mu? Hayır kesinlikle onlar park eylemine destek veren vatandaş.
Okadar kitap okuyanlar iki pkklı provokatörün gazına nasıl geliyor bende bunu anlayamıyorum.

Bak bu konuda sana katılıyorum. Provakatörler var. Ama blogun altına yaptığım yoruma bak. Görevlilerin kendileri bile provakatörlük yapıyor. Asıl eylemin nasıl başladığını biliyoruz. Gayet sakindi ve insanlar parkta kitap okuyordu.

Bu olaylar Gezi Parkı için yaşanmadı zaten. Birikti, birikti ve patladı en sonunda. Eyleme katılanların hepsi de polislere taş atmaya gidiyor.

Sanki bir taş parçasıyla koskaca emliyeti çökelteceksin. Amaç ses duyurmak olsaydı şimdiye çoktan bitmişti zaten. Kaşınıyor millet.
Şahsen MHP'yi tebrik ediyorum, olayların içine girmedi ve girmeyin diye uyardı.

Provakatörler ortalığı karıştırdı hep.

Gazı veren kişiler arasında PKK örgütleri baş çekiyor. Özellikle bizi kurutmak isteyen Ermeniler. Milleti bak polis şunu yaptı, bak şöyle yapıyor saldırıın! diye milleti Polisimize düşman ediyor. Bizim millet de dolu ya, en ufak gaz da patlıyor, hemen savaş meydanlarına. Daha sonra da Polisten dayak yiyince de biz bir şey yapmadık, yardım edin diyorlar. Benim öfkem bu insanlaradır. Bir de pişkin pişkin biz bir şey yapmadık, bize yardım edin demeleri iyice delirtiyor haliyle.

Ben olaya birde şu açıdan baktım tamam bizim medya satlık ya diğer ülkelerin medyası?
Ülkenin itibarını zedelemek için güzel bir nokta yakaladılar biz sanıyoruz ki Türkiye'yi seviyorlar ve destek veriyorlar ülke çoğu zaman dara düştüğünde politik olmayan olaylarda neredeydi yabancı medya. Bir anda dünya gündeminde hükümetin izlediği politikayı kabartarak önümüze sunuyorlar gün geçtikçe tepki artıyor politik olarak hükümet üzerinden yabancı devletlerin satılmış medyası devletin itibarını zedeliyorlar.

Sakın ha yanlış anlaşılmaya ben hükümeti destekcisi değilim ve herhangi bir partiyide desteklemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…