Deneme sürümü var mı?Test edemediğin bir hizmet için doğrudan 3 aylık almak bence yanlış olur. Stabil 25 Mbps ile rahatça oynayan da var stabil olmayan 50 Mbps ile delay problemi yaşayanda bana sorarsan ilk etapta 1 aylık alıp denemelisin.
Deneme sürümü var diye biliyorum. Test ettikten sonra alın.Deneme sürümü var mı?
Yok ya, CP 2077 vb. oyunlar oynayacağım.25 Mbps GeForce NOW için pek iyi değil eğer hikaye oyunları oynayacaksanız iyi onun dışında rekabetçi savaş oyunları için önermem ben 94 Mbps alıyorum ancak tatmin ediyor.
Sıra bekleme denemede var. Ücretli aldığında sıra bekleme yok. Test edip öyle alman mantıklısı.3 aylık GFN alacağım. Tam hakim değilim, ilk alışım. Sıra bekleme olayı varmış. Ayrıca TR sunucuları nasıl? Şu an internet hızım sabit 25 Mbps. Ping ise 11-20 arası dolaşıyor.
Sabit 25 mbps oynayan arkadaşım vardı. Ayar yaptıktan sonra çok rahat oynuyorduk. Sen de rahat oynarsın diye düşünüyorum.3 aylık GFN alacağım. Tam hakim değilim, ilk alışım. Sıra bekleme olayı varmış. Ayrıca TR sunucuları nasıl? Şu an internet hızım sabit 25 Mbps. Ping ise 11-20 arası dolaşıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.