GFN Powered by GAME+ Premium

Tekrar kendimden alıntı yapayım o kısım için.
Sunucunun interneti çok hızlı olduğu için rekabetçi oyunlarda düşük gecikme almayı planlıyorsanız yanılıyorsunuz. R6'da 40-50 ms, League of Legends'da sabit 50 ms veriyor.
Özellikle yanılıyorsunuz kısmına dikkat çekmek istiyorum. ^^

@TheAny dostum LoL için çok kötü olabilir. Ama tek LoL'de kötü diye berbat olmuyor. CS:GO'da GFN 30 ping ile oynatıyor. Fortnite sunucu seçme yerine gelirsen 40 ile oynatıyor. Apex Legends 40 ms ile oynatıyor. Sunucu Ankara'da olduğu için bir tık normal. Sunucu İstanbul'da olsaydı Apex Fortnite gibi oyunlara rahat 30 ms ile oynatırdı.

Bende kendi deneyerek söylüyorum. Bir tek LoL de kötü diğer oyunlarda görmedim. LoL EUW girince 50 ms ile oynattı. Amsterdam için gayet iyi.

Bilgisayarı kötü olanların zaten 3 aylık şeye 75 TL verebileceğini sanmıyorum. Fazla pahalı, üstelik yanında oyun da vermiyor. Fakirin yüzü gülmez yani.

Aloo öyle değil o işler. Sunucununda pingi ekleniyor. Sunucuda 10 pingin varsa 50 ms 60 ms oluyor. O 30 değil 40 oluyor.

Gecikmeyi hissediyorsun yine de 100 50 internetim olmasına rağmen rahatsız etti.

Bence kesinlikle rekabetçi oyun oynatmaz ancak Witcher 3 gibi aşık olduğum oyunu çamurlanmayı mazur görüp 1 kez daha bitirdim. Sistem bence de tam oturmamış beklemek iyi gibi şu an.

Kardeşim senin elindeki PC zaten iyi. Ultra ayarlarda 60 FPS kalitesini deneyimlemiş biri olarak bu servisi kullanırken cidden zevk alacağınımı düşündün? Bu servisi kullanan adam bırak RTX ekran kartını PC'si bile olmadığı için kullanıyor ve bu tarz kullanıcılar için: "yok efendim 200 FPS alamıyorumda, Ultra'da oynanmıyor bir de FPS 40'a düşüyor." Böyle sıkıntılar PC'si kötü olan birine göre fasa fiso. Bu servisi kullanan birçok kişi oyunu açsın yeter kafasında adamın parası olsa zaten bu sistemi kullanmaz senin gibi alır RTX ekran kartını bakar keyfine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…