Çözüldü GFN The Witcher 3 ilerlemesi nasıl Steam'e taşınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ciri Riannon

Decapat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
1.313
Çözümler
11
Merhabalar, Witcher'ı indirecek alanım olmadığı için bir süre GFN'den oynadım. Fakat şu an yeni SSD'im geldi ve oyunu bilgisayara indirdim. :) GFN'den oynadığım süre boyunca, Cloud Save seçeneğim açıktı. Oyun bugün indi, Steam'den baktığımda Cloud Save'e 26MB kadar bir şey kaydedilmiş olarak gösteriyor. Fakat oyuna gireceğim zaman aşağıdaki gibi bir hata alıyorum, girersem ilerlemem kaybolur mu? Yoksa devam edebilir miyim?

1638191609677.png
 
Çözüm
Hayır zaten sonunu biliyorum birçok defa bitirdiğimden. Ancak son DLC'nin son görevlerinden birindeydim o beni üzüyor keşke bitirebilseydim Steam üzerinden. GFN'den bitireceğim artık yapacak birşey yok.
Yapacak bir şey yok hocam, umarım çok ilerlememişsinizdir. Yeniden başlamanız en mantıklısı olacak, bundan sonra save dosyalarınızı bir klasöre kaydedin. Ben hep öyle yapıyorum n'olur n'olmaz.
Hocam eklemeyi unuttum, steam'in Cloud için yazdığı resmi S.S.S mekalesini okudum; antivirüsle çakışıyormuş sanırım dosyaları kurcalamayı engellemesinden dolayı. Antivirüsü kapattım sıkıntısız devam edebiliyorum; uğraşınız ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)
Hocam bu sorun bendede oluyor fakat oyuna girdiğimde save yerinde duruyor. Ama yine de bana güvenmeyin, diğer arkadaşların yanıtlarını bekleyin.
Hatayı görmezden gelip girdim hocam, Steam Cloudla senkronize ediliyor diyor şu an, muhtemelen sorun olmayacak ama bakalım yinede, bekliyorum şu an.
 
Oyuna girdiğim zaman, maalesef; kayıtlarım gözükmedi sadece yeni oyun seçeneği var. Ayrıca steam üzerinden cloud'a kaydedilen 0 gözüküyor ama GFN'de kayıtlarım duruyor hala. Acaba cloud dosyalarını doğrula gibi bir seçenek var mı tekrar senkronize etmeyi denesem? Ayrıca her oyuna girişimde şu cloud hatasını veriyor, devam et diyince gözükmüyor saveler; fakat devam etmezsem giremiyorum.
 
Onu nasıl yapıyorum hocam?

''Bu makineye indir'' kısmına tıklamanız yeterli olacaktır, otomatik indirecektir. Yerel dosya derseniz de oyun GFN'de olduğu için normal PC'de kayıt dosyası olmadığı için geçmiş kayıt dosyalarının hepsi silinir.
 

Geri
Yukarı