GFN'de görüntü bulanık oluyor

Gimmly97

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, GFN'de 6 aylık üyelik aldım. Boşa gitmesini istemiyorum bu yüzden bu sorunu çözmek zorundayım.

Oyuna girdiğimde, ana menüde vs. bulanık görüntü olduğu belli olmuyor fakat oynanışa geçtiğim zaman görüntü çamur gibi oluyor. İnternet hızım mı düşük diyorum fakat test yaptığımda 98 Mbps download, 5 Mbps upload değerlerine sahip olduğumu görüyorum. Yani internetimde bir sorun yok. Pek çok ayar denedim gene fayda etmedi. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi oyunlarda görüntü bulanıklığı oluyor maalesef. Ben de 6 aylık üyelik almıştım, rekabetçi oyunlarda problem yaşatıyor ama hikayeli oyunlarda sorun olmuyor pek. Kullandığınız ayarları atar mısınız?

Rekabetçi oyunlarda görüntü bulanıklığı oluyor maalesef. Ben de 6 aylık üyelik almıştım, rekabetçi oyunlarda problem yaşatıyor ama hikayeli oyunlarda sorun olmuyor pek. Kullandığınız ayarları atar mısınız?
Witcher 3 ve Cyberpunk 2077'de iğrenç görüntü veriyor. Başka arkadaşlar sorabilir diye şunu da söyleyeyim ethernet kablosu ile bağlanıyorum. Ayarlarım da şu şekilde:

Dosya Ekleri

• ayarlar.PNG
    ayarlar.PNG
    34,2 KB · Görüntüleme: 39
Açıkken de oluyor hocam
İlginç gerçekten, hızda bir drop yaşıyor musunuz anlık düşüş? Pikselleşmenin yani çamurlu görüntünün tek bundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum ben, stabil bir bağlantıda ve çok hareketli olmayan bir görüntüde olmaması gerekli.

İlginç gerçekten, hızda bir drop yaşıyor musunuz anlık düşüş? Pikselleşmenin yani çamurlu görüntünün tek bundan kaynaklanabileceğini düşünüyorum ben, stabil bir bağlantıda ve çok hareketli olmayan bir görüntüde olmaması gerekli.
Hocam ben de çözebilmiş değilim çok garip. Hiçbir drop yok. Oyun yağ gibi akıyor fakat görüntü iğrenç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı