Ghost of Thusima vs Elden Ring vs Sekiro

Ghost of tsushima souls like bir oyun değil. Aksiyon macera oyunu. Açık dünyada çeşitli görevler yaptığınız bu sırada adam kestiğiniz bir oyun. Zorluk olarak sekiro ve elden ring ile kiyaslanamayacak kadar kolay. Başta elbette zorlanacaksınız ancak alışmanız uzun sürmez. Bu üçü arasından en kaliteli yapım elden ring ama türler farklı. Ghost of Tsushima'yı, Assasins Creed'in dövüş mekanikleri çok daha oturaklı bir hali gibi düşünebilirsiniz kabaca

Ghost of Tsushima souls like bir oyun değil. Aksiyon macera oyunu. Açık dünyada çeşitli görevler yaptığınız bu sırada adam kestiğiniz bir oyun. Zorluk olarak Sekiro ve Elden Ring ile kiyaslanamayacak kadar kolay. Başta elbette zorlanacaksınız ancak alışmanız uzun sürmez. Bu üçü arasından en kaliteli yapım Elden Ring ama türler farklı. Ghost of Tsushima'yı, Assassin's Creed'in dövüş mekanikleri çok daha oturaklı bir hali gibi düşünebilirsiniz kabaca.

Teşekkürler hocam yorumunuz için.

Elden ring, sekiro gibi oyunlar çok nevi şahsına münhasır yapımlar. Herkes sevemez. Hikaye anlatımı kötüdür, oyuncunun elinden tutmaz, ne yapman gerektiğini nereye gideceğini anlatmaz. Sürekli bir şeyler keşfederek kendin öğrenirsin oyunu. Zor oyunlardır kanser eder ancak o zorlanmadan sonra kestiğiniz boss harika bir tatmin hissi verir. Çok kırılgan bir dengesi vardır. Ya bu boss çok zor, şunu hile ile geçeyim, hile ile biraz para kasayım vs dediniz mi zevki tamamen kaçar. Bomboş bir oyuna döner. Risklidir. Sevmeme ihtimaliniz var. O yüzden ben souls oyunları için lies of p öneririm. Elden ring gibi açık dünya değil. Çizgisel bir oyun ve makul seviyede zorluğu var. Tabi ki bir elden ring kalitesinde değil ancak gayet güzel bir yapım. Türe girmek ve ısınmak için ideal. Gamepasste üstelik. 150 liraya denersiniz

Elden Ring ve Sekiro'dan vazgeçtim risk almak istemiyorum 1000 liraya mal olabilir o yüzden soruyu şu şekil değiştireyim. Ghost of Thusima vs Hogwarts Legacy.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı