Ghost of Tsushima ekran görüntüleri

Şu oyunda salladığım kılıç, attığım perry, yaptığım suikastler başka oyunlarda zor bulunur adama kılıç ile vurduğunu sonuna kadar hissettiren, bir yerden zıplayıp adamın boynuna kılıç saplaman sonra diğerlerine hızlı hızlı geçip 3, 4 kişiyi saniyeler içinde temizlemek aşırı tatmin edici. Bir daha böyle görsellikte böyle mekaniklere sahip bir samuray oyunu oynar mıyım bilmem ama şu an oynanış olarak oynadıklarımın en iyisi.

O kadar güzel bir oyun ki anlatamam. Oynarken görsel şölen yaşıyorsunuz. Özellikle fotoğraf çeken biri değilim arada denk gelince F12 ile çektiğim fotolardan seçtiklerimi paylaşmak istedim. Nasip olur umarım ileride 32 inch OLED monitörde oynamak :cry:

42" LG Flex OLED'de oynayayim o zaman birazdan :p

Indirdim, cidden cok guzelmis. Bu aralar oynayacak guzel bir oyun ariyordum, cok teşekkürler.

Son düzenleme:
Katılıyorum RDR2'den sonra hikaye sunumu cok zayif kalıyor. Ama sirf grafikleri ve aksiyonu icin bile oynanif bence.

Hocam ben RDR2'nin sonunu bilerek oynadim. Bu tarz oyunlarda spoiler olsa da oyun zevki düşmüyor.

Katılıyorum bu tarz oyunlar da özellikle hiç takılmamak lazım. O spoiler e gelene kadar çok şey oluyor ve iyi ki devam etmişim diyorsunuz. O yüzden hiçbir oyunda spoiler yesenizde takılmayın. Bir tık heves kırar orası ayrı. Ama zevkle devam etmek lazım bu tarz oyunlarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı