Çözüldü Ghost of Tsushima yükleme ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

H_Y_D_R_A

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ram:16 GB , Ekran Kartı:RTX3050Tİ , İşlemci:İ7-11800
Ghost of tshushima da karakterin amcasında öğüt aldığı sahneleri oynayınca geri oyuna dönmek için yükleme ekranı giriyor araya ve oyun yükleme ekranında takılı kalıyor. Oyunu kapatıp açıtğımda sorun çözülüyor fakat oyunu kapatırken oyun donuyor ve Görev Yöneticisi'nden durdurmam gerekiyor. Bir bendemi var bilmiyorum fakat flasback girince oyuna bir sinir geliyor.

Galiba oldu hocam yeni oyundan baktım ve ilk flashbackte direk gameplaye geçti, emin olmak için biraz daha deneyeceğim yine yazarim buraya.

Evet hocam en son hotun han ile dövüşü yaptım ve nornalde orada yükleme ekranı gelip takılıyordu takılmadı ondan önce amcamız ile antrenman yaptığımız yerde de yükleme ekranı gelip takılıyordu, oyundan çıkarkende artık direk çıkıyor. Şu an düzeldi teşekkürler. 🤩❣️

Son düzenleme:
hocam ben her yolu denedim dlsside kapattım lakin hala giremiyorum çıldırcam var mı başka önerisi filan olan

Hocam ben her yolu denedim dlsside kapattım lakin hala giremiyorum çıldıracağım var mı başka önerisi filan olan.

Bilmiyorum hocam ben üstteki çozüm ile oynadım bitirdim, sisteminiz nedir belki driver ile alakalı olabilir.

Bilmiyorum hocam ben üstteki çozüm ile oynadım bitirdim, sisteminiz nedir belki driver ile alakalı olabilir.
driveri güncel gösteriyor hocam takip ettim internet sitesinden de girdim Nvidianın lakin güncel sürümüyle aynı sürüm indirmekte istemedim açıkçası komple ekran kartını kaldırıp mı kurayım? ve de yani neden orjinal bir oyun böyle saçma bir hata ile karşı karşıya bırakabilir anlamıyorum çok anlamsız acayip anlamsız.

Driveri güncel gösteriyor hocam takip ettim internet sitesinden de girdim NVIDIA'nın lakin güncel sürümüyle aynı sürüm indirmekte istemedim açıkçası komple ekran kartını kaldırıp mı kurayım? Ve de yani neden orijinal bir oyun böyle saçma bir hata ile karşı karşıya bırakabilir anlamıyorum çok anlamsız acayip anlamsız.

Ekran kartınız nedir hocam?

Ekran kartınız nedir hocam?
rtx 4070 hocam ve bu arada yapılan son güncellemede olmuş klavye seçeneğinden ingilizceye çevirince giriş yapabiliyorsunuz sorun çözülmüş gibi sadece bir uptade ile düzeltilecek gibi

RTX 4070 hocam ve bu arada yapılan son güncellemede olmuş klavye seçeneğinden ingilizceye çevirince giriş yapabiliyorsunuz sorun çözülmüş gibi sadece bir Update ile düzeltilecek gibi.

Çözmenize sevindim hocam, iyi oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı