Çözüldü Ghost Recon Breakpoint açılmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Turanv1

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Bu oyunun sorunları bitmiyor :) Oyuna Uplay üzerinden giriş yapıyorum fakat oyunu başlata tıklayınca 3 saniye sonra tekrar oyunu başlat tuşu çıkıyor. Dün oyunu sorunsuz oynadım fakat sabahtan beri aynı sorun var, şu an oyuna erişebilen var mı? Genel bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorunu Uplay uygulamasını kaldırıp yeniden yüklemekle çözdüm, keşke daha önce aklıma gelseydi :D Konu kapanabilir.

Adsız.jpg
Aynı sorun şu an bende de var oyunla alakalı olabilir diye düşünüyorum.

Yeni güncelleme geldi 11GB ondan sanırım.

Yeni güncelleme geldi 11Gb ondan sanırım.
Evet dün güncellemeyi indirdim oynadım akşam kapattım bilgisayarı, sabah ise bu sorunu yaşadım ve 1 saat önce denedim yine aynı sorun vardı, oyuna erişebiliyor musun? Yoksa sen de aynı sorunu yaşıyor musun?

Ben az önce kapattım oyunu ve yaklaşık 2 saattir oynuyordum. Ek olarak belirteyim oyunu Epic Games üzerinden satın aldım.

Ben az önce kapattım oyunu ve yaklaşık 2 saattir oynuyordum. Ek olarak belirteyim oyunu Epic Games üzerinden satın aldım.
Teşekkürler dostum fakat ben AMD oyun kampanyası ile edindim oyunu ve Uplay üzerinden giriyorum sanırım uygulama kaynaklı, bekleyip göreceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı