Ghost Recon Breakpoint hangi paket alınmalı?

Makaleler
2
Yer
Mersin
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Paketlerin farkları nelerdir? yan görevler vs. benim için çok önemli değil fakat wildlands'ın silah özelleştirmelerini ve karakter özelleştirmeleri hoşuma gitmişti, paketler arasında kozmetik farkları var mı? Ve oyunun şu anda çalışan bir türkçe yaması var mıdır?

Alabiliyorsanız ya Gold Edition olarak alın, Year 1 Pass sayesinde hikaye DLC'leri de olsun. Ya da standart sürüm alın, oyunu beğenir ve DLC'leri de oynamak isterseniz ileride Pass'i ayrı olarak alırsınız.
DLC'ler ana oyunun devamı niteliğinde ve hikayeyi tamamlıyorlar, oyunu beğenirseniz almanıza değer.

Gold Edition dışındaki Deluxe ve Ultimate'e dahil "Pack"'lerin bi' olayı yok, olmasa da olur şeyler. Oyunu - oyun zevkinizi etkileyecek, değiştirecek şeyler yok.

Türkçe yama hakkında bi' fikrim yok. Ama üstünkörü bi' aratınca güvenilir duran TG Yama'nın çevirisi var (paralı, 80 TL). Uğraşmak isterseniz bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabiliyorsanız ya Gold Edition olarak alın, Year 1 Pass sayesinde hikaye DLC'leri de olsun. Ya da standart sürüm alın, oyunu beğenir ve DLC'leri de oynamak isterseniz ileride Pass'i ayrı olarak alırsınız.
DLC'ler ana oyunun devamı niteliğinde ve hikayeyi tamamlıyorlar, oyunu beğenirseniz almanıza değer.

Gold Edition dışındaki Deluxe ve Ultimate'e dahil "Pack"'lerin bi' olayı yok, olmasa da olur şeyler. Oyunu - oyun zevkinizi etkileyecek, değiştirecek şeyler yok.

Türkçe yama hakkında bi' fikrim yok. Ama üstünkörü bi' aratınca güvenilir duran TG Yama'nın çevirisi var (paralı, 80 TL). Uğraşmak isterseniz bakabilirsiniz.
Hocam arada iki katı fiyat farkı var o yüzden Deluxe Edition alacağım, TG yamanın çevirisi güncel midir veya güvenilir midir bilginiz var mı?

Arada iki katı fiyat farkı var, o yüzden Deluxe Edition alacağım.
Yani. Deluxe, Standart'tan da ucuz değilse ilk başta dediğim gibi gerek yok bana kalırsa ama yine de siz bilirsiniz tabii. Karışmak bana düşmez.
TG Yama'nın çevirisi güncel midir veya güvenilir midir, bilginiz var mı?
Bizzat kullanmadığım için bilmiyorum hocam, dediğim gibi. Kusura bakmayın. Güvenilirlik konusunda da eli yüzü düzgün görünen bi' siteleri ve başka çevirileri de var, güvenilir izlenimi veriyorlar en azından diyebilirim bi' (emeğe saygısızlık olarak algılanmasın, öyle bir niyetim yok).

Yani. Deluxe, Standart'tan da ucuz değilse ilk başta dediğim gibi gerek yok bana kalırsa ama yine de siz bilirsiniz tabii. Karışmak bana düşmez.

Bizzat kullanmadığım için bilmiyorum hocam, dediğim gibi. Kusura bakmayın. Güvenilirlik konusunda da eli yüzü düzgün görünen bi' siteleri ve başka çevirileri de var, güvenilir izlenimi veriyorlar en azından diyebilirim bi' (emeğe saygısızlık olarak algılanmasın, öyle bir niyetim yok).

Hocam şimdi oyunu yükledim fakat her seferinde ubisoft'u başlatırken aktivasyon kodu istiyor, çözümü hakkında bir bilginiz var mı?

Hocam şimdi oyunu yükledim fakat her seferinde Ubisoft'u başlatırken aktivasyon kodu istiyor, çözümü hakkında bir bilginiz var mı?
Yok ya, kusura bakmayın. Geçen yıl oynadığım ara boyunca oyunu açmadan önce hem Steam'i, hem de Ubisoft Connect'i açıyordum ben, hiç bi' sorun yaşamadım öyle.

İnternette kod istendiğinde pencereyi kapatıp, oyunu yeniden açarak çözebilenler olmuş. Olmuyorsa Ubisoft Connect'ten çıkış yaparak kapatın, tekrar giriş yapın ve öyle deneyin demişler.

İşe yarar mı, ne alaka bilmiyorum ama bilgisayarın yeniden başlatılmasını önerenler de olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı