Technopat kullanıcıları asosyal mi?

• Konuyu başlatan revanxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 175
Burada çok az vakit geçiriyorum ama gerçek hayatımda asosyalim. Sizce burada vakit geçirenler asosyal mi?
Bence biraz öyle olabilir. Kimseyi linçlemiyorum ama herkesin teknoloji bilgisi üst düzey. İnsanlar PC toplarken bile en ayrıntılı şekilde yorum yapıyor anakartın seviyesine kadar.

Siz hayatınızda sosyal görünüyorsunuz bence
İşin makarasındaydım. Sosyal hayatım var evet ama şu dönem sorumluluklarıma öncelik verdiğim bir dönemdeyim. Zamanında da sosyallikte aşırıya kaçtığım dönemler, yıllar fazlasıyla oldu.

Ciddi cevap vermek gerekirse kişiden kişiye değişiyor. Bir de zaman yönetimini nasıl yapmayı tercih ettiğine göre. Burada hiç aktif olmayan biri gerçek hayatında aşırı aktif olabilir. Buraya çok aktif yazan biri sadece yalnızlık hissetmemek için burayı sosyal ortam olarak bellemiş de olabilir. Açıkçası nasıl bilgisayar oyunu oynamak çocuk işi değilse, 25-30 yaşında insanlar da fazlasıyla oyun oynuyorsa ama algı olarak daha çok çocuklar oynuyor gibi geliyorsa, bu da biraz öyle denebilir bir nevi.

Asosyal değilim. Bilgisayarım olmadığından dolayı oyun vs. oynayamayıp zaman öldüremediğim için burada ilgimi çeken konularda takılıyorum. Gayet keyifli :D.

Technopat'a has bir sey degil forumlarin kitlesinin geneli asosyal ve yine cogunda acilan konulardan yazilan mesajlardan anlayabileceginiz uzere ciddi psikolojik problemlerin yani sira incel davranislari da var. Bu nedenle kitlenin cogundan nefret etmekle beraber asiri mesafe koymayi tercih ediyorum. Yalnizligi veya yalniz kalmayi sevmedigimden bugune kadar hep cevrem genis oldu. Arkadassiz cevresiz veya yalniz kaldigimi hatirlamiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• tumu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı