Ghostwire Tokyo Game Pass Türkçe yama var mı?

Ben az buçuk anlayabiliyorum ama komple tüm oyunu anlayamam. Bunun yanında anlamadığım oyunu oynamaktan da hoşlanmıyorum canımı sıkıyor. Hiç çeviri olmayacağına translate çeviri olsun oyuncu kendi tercih etsin beğenmeyen oynamasın. Sizin gibi kişilerde çeviri yapanların şevkini kırmasın ki bizim tercih özgürlüğümüze müdahale olmasın.
Çeviri yapanların şevkini kırdığımızı nereden çıkardın? Aksine herkes çeviri yapabilir. Ama olmayan birşeyi de iyi olmuş, az da olsa iyi anlıyorum demek farklı bir anlayışta olduğu için, bunu kendi yaptığımız çevirilerle kıyaslayamam bile. Kimsenin tercih özgürlüğüne müdahale yapmıyoruz zaten, bir önceki yazımda da belirttim. Kimsenin tekelinde değil bu piyasa, herkes istediği yerden yama edinip oyunları oynayabilir.

Zamanında donanım haberde bir eleman vardı. Yamalar translate bile çıksın yeter bana diyordu. Aklımla çeviriyi tamamlıyorum derdi. Aklıma o eleman geldi.
Basit bir çeviri hatası... Adam telsizde come ın der. Translateçi vatandaşların çevirisinde içeriye gel diye çevirirler.
Şimdi bu cümleyi telsizde konuşurken aklınla tamamla...
Burada önemli olan oyunu, çeviri boktan da olsa oynayayım diyorsun. Takdir edilecek bir şey değil yapılan... Ama senin gibi oyuncular için yeterli...

Come in i içeriye gel olarak mı çeviriyorlar? İnanılmaz, affedilemez bir hata tez zamanda kellesi alına. Translate yamalar gayet yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı