Arkadaşlar, aslında 16'mı doldurup motor hayalim vardı, ta ki annemin iş yerindeki çocuğun kaza yapıp bilincini kaybetmesine kadar Motor alamayacağım maalesef, ben de bu elektrikli bisikleti buldum. İyi mi sizce, alınır mı? Yorumları iyi gözüküyor.
Arkadaşlar, aslında 16'mı doldurup motor hayalim vardı, ta ki annemin iş yerindeki çocuğun kaza yapıp bilincini kaybetmesine kadar motor alamayacağım maalesef, ben de bu elektrikli bisikleti buldum. İyi mi sizce, alınır mı? Yorumları iyi gözüküyor.
Hocam alacağınız bisiklet hakkında bir bilgim yok iyi gibi gözüküyor ama buna 50 bin TL verene kadar 125CC bir scooter almak daha mantıklı olurdu. Sonuç olarak ikisinin de barındırdığı tehlike aynı ikisi de iki teker, eğer ailenizin hız konusunda korkusu var ise 50CC scooterlara da yönelinebilir. Tabii ki ailemiz bizim için düşünür ama ben sizin rahatınız ve konforunuz için söyledim.
Hocam alacağınız bisiklet hakkında bir bilgim yok iyi gibi gözüküyor ama buna 50 bin TL verene kadar 125CC bir scooter almak daha mantıklı olurdu. Sonuç olarak ikisinin de barındırdığı tehlike aynı ikisi de iki teker, eğer ailenizin hız konusunda korkusu var ise 50CC scooterlara da yönelinebilir. Tabii ki ailemiz bizim için düşünür ama ben sizin rahatınız ve konforunuz için söyledim.
Hocam gönlümde PCX ve CBF125 var da işte babam alırda annemin inadını kırmak lazım ama onun korkusunuda anlıyorum İstanbul gibi bir yerde yaşıyorum sonuçta ama ben yine de ikna etmeyi deneyeceğim peki bu ikisi arasında hangisi iyi hocam PCX olursa 2. el alırım.