Gıbır net mi TurkNet mi?

Hocam, ben modem öneremem, ama Asus markasının modellerine bakabilirsiniz. Bir konu açarsanız modem önerisi adlı, yardımcı olurlar.
Neden öneremem, çünkü araştırmadım ve bilmiyorum, bilmediğim bir şey üzerine konuşmak'da beni sıkıyor.

Neden Asus modellerine bak dedim? Arkadaşım 3.5 yıldır kullanıyor, türknet sağlayıcısı ile, bana da o önermişti zaten, evinden 100-200 metre uzaktan tek diş çekiyor.
Bir YouTube videosunu 144 piksel izletebiliyor o uzaklıktan.

TurkNet ile ASUS marka modemler sıkıntısız çalışıyor. Bende öyle oldu.
👍👍👍
 
Her iki marka da Türk Telekom altyapısından hizmet vermektedir. Hızınızda pek bir değişiklik olmaz. Ping karşılaştırması yapmak istiyorsanız iki firmanın looking glass sayfasından test yapıp karşılaştırabilirsiniz. Bana kalırsa fiyat farkından dolayı GIBIRNet'i seçmeniz daha iyi olacaktır. Şunu belirtmemde fayda var, TurkNet'de alabileceğiniz tahmini hız 50 Mbps gösterse bile 50'nin üstünü alabilirsiniz.

GIBIRNet looking glass: GIBIRNet - Looking Glass
TurkNet looking glass: TurkNet (AS 12735) Looking Glass
 
Son düzenleme:
Bot Hesap - Reklam İçerikli Mesaj
TurkNet'te bana verilecek hizmet 35Mbps fakat +10 TL ile 50Mbps çıkabiliyor ve eğer Türk netti kullanırsam 50Mbps kullanacağım = 95 TL.

Gıbır net ise 62 Mbps + her ay modem parası = 95 TL.
Ben 6 aydır GIBIRNet kullanıyorum bana sorun yaşatmadı tavsiye ederim düşük ping de alıyorum yayında açıyorum fiyatı da uygun. Fıstık gibi sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı