Netspeed mi? TurkNet mi?

TT zamlarından dolayı bir kez daha diğer sağlayıcılarda zam yapacak gibi duruyor. Netspeed biraz daha düşük fiyatlı olur diğerine göre tercih edebilirsin.

Hocam çoğu bütçemi aşıyor. Bunların arasından en iyisi hangisi? Modemden hiç anlamam.

TT zamlarından dolayı bir kez daha diğer sağlayıcılarda zam yapacak gibi duruyor. Netspeed biraz daha düşük fiyatlı olur diğerine göre tercih edebilirsin.
Teşekkür ederim.

Şuanda Steam'in yayınladığı verilere göre Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı Türknet, konuşabileceğimiz tek net veri budur. Gerisi size kalmış. O hızları WiFi üzerinden alabilmek istiyorsanız (VDSL kullandığınızı varsayıyorum çünkü 79mbps) biraz daha bütçenizi aşıp şu ürünü almanızı tavsiye ederim. Rahat edersiniz.

Şu anda Steam'in yayınladığı verilere göre Türkiye'nin en hızlı internet sağlayıcısı TurkNet, konuşabileceğimiz tek net veri budur. Gerisi size kalmış. O hızları Wi-Fi üzerinden alabilmek istiyorsanız (VDSL kullandığınızı varsayıyorum çünkü 79Mbps) biraz daha bütçenizi aşıp şu ürünü almanızı tavsiye ederim. Rahat edersiniz.

Evet VDSL hat var binada. Fiber çektirmek için binadaki herkesin imza vermesi gerekiyormuş o yüzden uğraşmak istemedim. Bu modeme gelirsek birden fazla cihaz bağlanınca interneti eşit paylaştırmama ve ısınınca hız düşme sorunu oluyormuş doğru mu?

fiber alt yapı destekliyor.

Forumda çok tavsiye ediliyor.

Bilinen ve uygun fiyatlı.

Fiber destekliyor ama LAN portları 100Mb/s kada destekliyor.

Fiber altyapı destekliyor.

Forumda çok tavsiye ediliyor.

Bilinen ve uygun fiyatlı.

Fiber destekliyor ama lan portları 100Mb/s kada destekliyor.

ASUS'un modemi 5 g destekli ama Keneetic olan 4 g destekliyor. Arasında çok fark olur mu?

GigaFiber yoksa TurkNet mantıklı değil.

Ben de Netspeed'e ikna oldum. Modem arıyorum artık.

ASUS'un modemi 5 g destekli ama Keneetic olan 4 g destekliyor. Arasında çok fark olur mu?

5 GHz Modemi varda fiyatları yüksek.
5 GHz destekli cihazlarınız mevcut ise 5GHz ürünlere yönelmeniz daha mantıklı.
Evet, performans olarak fark var.

5GHz Modemi varda ama fiyatları yüksek.
5 GHz destekli cihazlarınız mevcut ise 5GHz ürünlere yönelmeniz daha mantıklı.
Evet performans olarak fark var.
Telefonların hepsi 4.5G. O zaman 5G modem şart değil gibi?

Tek fiyat olayı keriz silkelemedir. Bir tarafta 1 Gigabit kullanan adam diğer tarafta 50 Mbps kullanan adam aynı parayı veriyor. İSS fiyat sunmuş işinize gelmiyorsa bağlanmazsınız tabi ama mantıklı değil fiyat çok daha ucuzu var, TT ile aynı paralar.

Tek fiyat olayı keriz silkelemedir. Bir tarafta 1 Gigabit kullanan adam diğer tarafta 50 Mbps kullanan adam aynı parayı veriyor. İSS fiyat sunmuş işinize gelmiyorsa bağlanmazsınız tabi ama mantıklı değil fiyat çok daha ucuzu var, TT ile aynı paralar.
Yani öneriniz nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı