Çözüldü GIBIRNet bot mu basıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Bütün kullanıcıları inceledim ve kesinlikle böyle bir çalışma olmuş. Üç hesap açılmış birer gün arayla:
Bu hesaplar GIBIRNET reklamı yapıp siteye bir daha girmemiş zombi hesaplar. Reklam içerikli mesaj atmaktan kalıcı banlıyoruz.

Yarın da GIBIRNET'i forumdan kalıcı banlayıp banlamayacağımıza karar vereceğiz.

Hesapların eskiden açılması çok iyi oldu zira biliyorum yeni açılmış olsalardı birileri bu hesapları TurkNet zammı sonrası bizim GIBIRNET'i banlamak için organize ettiğimizi düşünürdü.
Birisi karalamak istese, 1 mesaj ile karalamaya çalışmaz bence.

1 mesaj değildi ki çoğu mesajları sildiler birkaç tanesini süs olarak bırakıp tepesine etiket bıraktılar.
Ben 10'a yakın hesap bildirdim mayıs ayında her birinin en az 20'şer kopyala yapıştır mesajı vardı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir atasözü vardır hocam muhtemelen bilirsin "Yılanın başını küçükken ezmek gerek" :)
Sence gibirnetin büyüme ihtimali var mı? Neyse onu geçtim de trolluk yapanların mesaj falan silinmemiş çevrimiçi durumuna bakarsan anlarsın zaten. Bot reklam içerikli mesaj ibaresi koyulmuş ki reklam yasak zaten forumda zombi hesapsa bana kadar yolu var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı