Çözüldü GIBIRNet bot mu basıyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çözüm
Bütün kullanıcıları inceledim ve kesinlikle böyle bir çalışma olmuş. Üç hesap açılmış birer gün arayla:
Bu hesaplar GIBIRNET reklamı yapıp siteye bir daha girmemiş zombi hesaplar. Reklam içerikli mesaj atmaktan kalıcı banlıyoruz.

Yarın da GIBIRNET'i forumdan kalıcı banlayıp banlamayacağımıza karar vereceğiz.

Hesapların eskiden açılması çok iyi oldu zira biliyorum yeni açılmış olsalardı birileri bu hesapları TurkNet zammı sonrası bizim GIBIRNET'i banlamak için organize ettiğimizi düşünürdü.
Hocam Comnet'i çıkarsak listeden, iptallerle alakalı bir sürü kötü konu var. Yanlış yönlendirme olmasın.

Hocam Comnet'i çıkarsak listeden, iptallerle alakalı bir sürü kötü konu var. Yanlış yönlendirme olmasın.

Comnet biraz daha kurumsala hitap ediyordu sanırım bireysel hizmetleri pek iyi olmayabilir.

Kusura bakmayın, hiç farkında bile değilim ne yaptığımdan. Yatakta yatıyordum ve de telefon da başucumdaydı ve açıktı. Farkında olmadan mesaj atmışım.

Neyse, en azından anlayışla karşılamışsınız.

Ana konuya gelecek olursak, gerçekten büyük bir rezilliğe imza atmışlar. Yani tamam diğer firmaların zammından sonra ucuza veriyor olabilirsin fakat neden forumlarda fake hesap açıp spam yaparak reklam yaparsın ki? Bu olaydan sonra ben bile bu firmadan uzak duracağım.

Alın size bir bot daha. Ama bundan emin değilim, gıbırnet hariç pek çok mesajı var. Malum konudaki ölümüne savunuculardan biri. Şu konuya da temsilci haklı demek de oldukça saflık olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…