GIBIRNet İnceleme

Ki arızalı olsa bile gene Nokia gelir tahminimce çünkü ikimize ve yeni baglatan komşularıma da Nokia verildi. Envanterlerinde bu var galiba.

Ki arızalı olsa bile gene Nokia gelir tahminimce çünkü ikimize ve yeni baglatan komşularıma da Nokia verildi. Envanterlerinde bu var galiba.
Evet büyük ihtimalle. Benim yine de mantığıma yatmıyor bu darboğaz sorunu. Fiber sinyali dönüştürücü bir cihazın 100 mbps'de bufferbloat oluşturması demek bu hızlardan daha yüksek hızları alamayacağımız anlamına geliyor. Yani ileride 200 mbps paket çıksa kullanamayacağız.

Ben aslında ONT arayüzüne girmek istiyorum. Anladığımdan değil ama hızlar acaba ONT üzerinden mi limitli ? Bufferbloat'a bu sebep oluyor olabilir veya cihaz çok kalitesiz dediğin gibi 100 uzeri hızları biz alamayiz. Bilmiyorum Telekom bu böyle olursa şaşırmam. Ama o durumda değişim talep edebilirz. Kendileri 200'luk paketleri falan bir ortaya çıkarsa herşey daha güzel olacak daha esnek bir upload verse vs. Ama şuan için imkansız tekel canı ne isterse onu yapıyor.

Arayüzüne bile girilmeyen bir cihazdan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…