GIBIRNet nedir? Güvenilir midir?

Hayır hocam altyapım aslında Türk Telekom Fiber gerçek değerler olarak da 100mbps destekliyor ama NetSpeed, Millenicom, TurkNet ve GIBIRNet de VDSL olarak gösterdi.
Hocam ülke %80 zaten yalancı fiber denilen kabine kadar fiber eve bakır. Benimde öyle. Dün telefon kablosu yüzünden internetimin kesildiğini farkettim. Sorunu bulasıya kadar canım çıktı ama olsun. Büyük ihtimalle sizinde benim altyapı gibidir. TT VDSL alın geçin hocam. Başka firmaya bulaşmayın. Tekel TT'dir. Piyasaya TT hakim. Diğer firmalarda muhattap bulmak çok zor. Kendim TT'den başka kullanmadım ama şikayet var gibi platformlara bakarsan ızdırap resmen. Kendi altyapısını ülkeye yayan başka firma olmadıkça ve TT'nin hacmiyle yarışamayacak şekilde olan firmalara girmeyin.

Şu da da var mesela TürkNet'in kendi altyapısının ve Süperonline'nin kendi altyapısının olduğu yerde olsanız o zaman derim ki TT de dahil üçünden birini seçin derdim. Yoksa altyapıları başka firmadan uzak durun.
 
Hizmet hakkında bilgisi olmadan denemeden sallayan sallayana. Türk Telekom'un tekel olduğunu bilip hala tekel olması için çanak tutanları da görmüş olduk. Hizmeti ben 9 aydır kullanmaktayım. 9 ayda bir kere bile sorun yaşamadım. 100 Mbps VDSL paketi 94 Mbps olarak kullanmaktayım. Türk Telekom ile aldığım Ping'den 10 ms daha düşük Ping alıyorum. Hizmeti denemeyenlere selam, bol keseden sallamanızı izlemeye devam. 😎
 
Forumda bot ile reklam yapmaya çalışan firma.

Örnek bir konu.

Kesinlikle tavsiye etmem. Fiyatı ucuz diye geçmeni önermem. İsmi daha çok ön planda olan TurkNet, NetSpeed gibi firmalara bakabilirsin.
 

Geri
Yukarı