GIBIRNet Steam Oyun Kulübü güvenilir midir?

Bence firma reklam için oyun verecek olsa 3.parti uygulamaya ihtiyaç kalacağını düşünmüyorum.
Daha önce ne nu firmanın ne de uygulamanın adını duymadım o yüzden şüpheli yaklaşıyorum tavsiyem kullanmamanız şimdilik.
Modem ayarlarınızı değiştirip internet ağ bağlantınızı yavaşlatsalar sizi kendi internet firmanızdan caydırıp size reklam atarak kendilerine müşteri olarak çekme olasılıkları bile var.
En azından bir kaç gün bekleyin ve diğer kullanıcıların yorumlarını gözlemleyin.
Bu program sayesinde GIBIRNetin kendi steam hesabına bağlanıyorsun boşu boşuna masraf ödemiyor şirket ve offline oyunlar indir oyna.

Bence firma reklam için oyun verecek olsa 3.parti uygulamaya ihtiyaç kalacağını düşünmüyorum.
Daha önce ne nu firmanın ne de uygulamanın adını duymadım o yüzden şüpheli yaklaşıyorum tavsiyem kullanmamanız şimdilik.
Modem ayarlarınızı değiştirip internet ağ bağlantınızı yavaşlatsalar sizi kendi internet firmanızdan caydırıp size reklam atarak kendilerine müşteri olarak çekme olasılıkları bile var.
En azından birkaç gün bekleyin ve diğer kullanıcıların yorumlarını gözlemleyin.

Dostum doğru diyorsun 2021 zamanında kullanmıştım internetimizin IP'si değişmişti internete girememiştik uydu interneti kullanıyorduk.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı